IZVIRNO SPOROČILO: želva
Imam pa eno vprašanje glede dojenja. A se ti lahko v eni joški dela več mleka kot v drugi?Men se zdi, da se mi ena ful bolj polni, čeprav se Manca na obeh naje,ampak na eni ful bolj vleče kot na drugi in se tista bolj polni?A je možno?
ja, želva, možno je. meni tudi iz ene bolj teče, iz druge se mora pa Taras bolj pomatrati, da začne tečt. pa tudi ena je večja kot druga. Zarja, npr, desne sčasoma sploh ni porajtala več. ji je bila leva bolj všeč. pa saj meni tudi.

no, na koncu sem imela levo še fajn veliko, desno pa za kaki 2 cifri manjšo. je prav čudno zgledalo.
aha, sodeč po vaših opisih, imam tudi jaz mleka še dovolj.
danes sva se s pikico* dobili na kofetu v šiti parku in sva bili okregani od naključnega mimoidočega, češ zakaj vodiva dojenčke v šoping center.

kot, da bi to njega brigalo, pa kot, da bi bila tam vsaki dan.

no, danes je bilo zunaj res preveč pasje in sva se v miru nakofetkali notri. naša dva lumpa sta pa cel čas pridno drnjohala.
no Taras je danes bolj ali manj cel dan prespal. zbudil se je za jesti in zaspal nazaj. no popoldne je bil kako uro pokonci, dobro razpoložen - kaj ne bi bil.
rdečega vraga jaz še nimam in upam, da ga še dolgo ne bo. pri Zarji sem jo dobila po 10. mescih. aleluja.