Mi smo vsi super. Mali se po novem doji tudi na uro in pol, imam spet bradavice čist fuč, a ni panike. Ponoči pa spi...
Zdle grema spet na fizioterapijo. Po moje se bo spet drl. Ampak bo že. Našega tudi sonček tako uspava, notri pa sploh ne more v miru spat
IZVIRNO SPOROČILO: ursa1981
Povejte mi tiste, ki imate že več otrok, koliko časa so bili vaši malčki lahko v lupinici? A res zdrži lupinica do 9 meseca - ko se lahko začne uporabljati avtosedež? Mi jih že malo ogledujemo, ker pa bova rabila dva bova najbrž enega kupila bolj poceni, ker bo res za moj avto, s katerim bomo malo manj hodili okoli - saj tudi voziček ne bo šel vanj Malce gledava da bi kupila Maxi cosi TOBI - nama je všeč (na žalost najin avto nima EASY FIXa), je pa kot najbolje ocenjen KIDDY pa ne vem, sem slišala, da je baje čuden in da ga otroci nimajo preveč radi. Kaj veste o tem?
Čisto odvisno od otročka in od lupinice. Načeloma to z 9kg bolj drži kot pa starost. Mi imamo Maxi Cosi in smo jo pri Ateni (je bila bolj pri majhnih, pa še čez poletje) imeli do dobrih desetih mesecev. Potem smo kupili Maxi Cosi
in je super sedež. Priporočajo tudi Römerja.
IZVIRNO SPOROČILO: Foxina
da še jaz nekej vprašam...kateri jogi priporočate?
Mi imamo doma jogi s kokosovimi vlakni - trša stran in lateksom - mehkejša stran. Skoz ga imam obrnjenega na trši strani in je super. Malenkost se pogrezne, a se potem takoj poravna. Je pa v platnenem ovoju z zadrgo, kar se da prati. In to je super.
Za Ateno pa bomo zdaj verjetno nabavili kar Dormeo. Kaj pa vem. Če ne pa kar istega, ker sem s tem res zadovoljna. Všeč mi je, ker je res naraven.
Želva, jaz imam še od Atene tako zeleno veliko banjico (ja, to je pa prednost, če prej ne veš spola

), kupila v Baby centru, ampak ima čisto malo ravnega dna. Tako da ne vem, če ti bo prišla prav. Sem pa Ateno skoraj leto dni kopala v njej - sem jo dala kar v veliko banjo, da ni toliko špricalo.
Lep dan vsem.
< Sporočilo je popravil Skaana -- 20.2.2008 10:43:36 >