me prav skrbi kakšen kokršpanjel bom, ko bo mleka konec.
Sem se pošteno nasmejala . No, jaz sem bolj pri tamajhnih, kar se joškic tiče in moje bodo po dojenju čajne vrečke
moja teža Oblečem vse stvari, so pa ostali 4 kg. Želim se znebit še dveh. Moj trebuh izgleda naravnost ogabno. Poln špeha in čudovita linea negra, ki kar noče in noče izginit

Nimam pojma kako naj se lotim teha špeha na trebuhu. Po mojem trebušnjaki ne bodo dovolj.
lana38 imaš prav, mogoče ji pa tole pogosto kopanje res ne paše. jo bom sedaj pet dni samo z mokro krpico umivala in nič milila. Pa bomo videli.
Naslednji teden imamo cepljenje, samo ne vem,če jo bo P cepila, ker ni najbolj zdrava. Sedaj je zbolel še mož, Julija je pa danes spet nekam bolj tečna.
andreja2000 naša kar lepo leži na ravni podlagi. Pa v babybjornu ali lupinici je tudi čisto zadovoljna. Sem že od rojstva poskušala, da jo čimmanj nosimo. Pa vsem sem prepovedala pretirano mečkanje po rokah. Midve sva se crkljali v leže. Je pa res čisto odvisno od otroka. Nekateri pač hočejo biti bolj rokah. Boš imela vsaj ornk mišice

.
Je pa Julija pravi odvisnik od dude

. Sem jo čisto preveč navadila nanjo. Zaspat skorajda ne more več brez nje.
Zdaj grem pa v trgovino, ker sem ugotovila, da nimam barve za pirhe. Uživajte!