IZVIRNO SPOROČILO: nestrpna
žal mi te je. Kako dolgo pa sta skupaj in koliko časa že traja takšno stanje?
Skupaj sva dobrih deset let,poročena pa od 2005. Stanje pa traja že kaki dve leti,bolj intenzivno odsotno pa eno leto.
Ja mož je vodja oz. mnedžer firme (ne svoje),ampak neke veje nekega zelo dobro stoječega (privat) podjetja v Slo. Kaj bi bilo šele,če bi se ukvarjala še s tem koliko je plačan za to delo

sej se mi zmeša.
Prav lepo se vam zahvaljujem za vaša razmišljanja in ideje...in kr najbolš bi blo,če bi si sam vse tole prebral...da bi mu dalo malo mislit mogoče.
In točno se zavedam,da mora bit najprej njegova želja nekaj temeljito spremeniti. Ker s tem,da ga bom nekam pošiljala resnično lahko naredim več škode kot koristi. Res bi mi bilo lažje,če bi bila situacija kaj bolj jasna oz. "otipljiva" da vsaj vem pri čem sem

pa me je včasih,ko takole razmišljam resnično strah,česa slučajno je vse sposoben. In takega ga res ne poznam. Upam,da se mu razum ne zamegli do konca in pride še do kakšne tragedije....glede na to kaj se zadnje čase dogaja v Slo

...
Ne vem koliko je to dobro,da sem danes govorila tudi s taščo (morm rečt,da je zelo v redu in razume stvari) in je bila precej šokirana....
In seveda hvala vsem za dobre želje