cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )

clock-img

01.02.2008, 12:12

clock-img

emaa

pencil-img

7450

joj hudo, se bosta morala še pogovorit, da je nekaj neprijetnosti pač treba potrpet. Mojemu ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora. Itak so pa njegove preiskave keks, v primerjavi s tvojimi. Mora mislit v smislu, da je to za vajinega otroka, pa povej, če je prepričan, da si tega ne bo očital, če to ne stori. Ne zdaj, ampak čez čas, če še ne bo otrok. Če se pa boji, da je tudi z njim kaj narobe (v podzavesti), mu pa povej, da to ni pomembno, ker je to vajin skupen problem, ne pa krivda. In je prav, da se s tem skupaj spopadata. 

clock-img

01.02.2008, 12:21

clock-img

baguSka

pencil-img

18631

ni bilo prijetno, ampak kar se mora, se mora

glih to je najvecji problem - ker se mora!!user posted image  on pravi da to ne gre na ukaz, sploh pa ce ve, da ga nekdo uzuni caka, da to cimprej opravi... pa sej ga razumem - itak! da ni glih nek robot, da si ga bo zgonu, takrat ko bo en drug hotu... to ne gre pac tko! ni tak tip moskega, ki bi mu to uspelo... pa da bi mu nek drugi moski po njegovem premozenju saru si tud ne predstavljam... pomoje se raj v zemljo ugrezne al pa strik za vrat da...

sej vem, da bo potreben se temeljit pogovor... ampak on zdele pravi, da je se cas in da se nikamor ne mudi... in da bo itak naravno uspelo in da ni treba da vse tole dajeva skoz, ker nama bo itak uspelo... sej fora je v tem, ker sem tud jaz zadnje skoz govorila, da bo ze ratal ko nama bo namenjen da qrc pa umetna... ampak me je dons G spet mal zamaju...

clock-img

01.02.2008, 12:48

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Glede vzorca, se kar pozanimaj, če ga lahko od doma prinese (stene tam so tanke, pa je problem s koncentracijo, jaz jih občudujem, da jim rata ga gor spravit, kaj šele kaj več). Saj androlog ne navali kot tele v nova vrata, se pogovri z njim, mal povpraša o boleznih v družini (takrat si še ti lahko zraven), pol te pa ven pošlje, pa ni take krize, itak naredi strokovno. pač preveri kje so moda, itd. 

clock-img

01.02.2008, 13:07

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Ja to se zagotovo da.Ko sem bila jest na punkciji pred dvemi leti, je tut ena prinesla v flaški od doma.Sej ti tisto stekleno flaško na GK dajo,če prej zahtevaš tako.To ni problem.Samo ves čas moraš potem tisto flaško, ko je že napolnjena imeti nekje na toplem, najbolje v žepu ob telesu pod plaščem.

clock-img

01.02.2008, 13:13

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Seveda se da "opraviti" doma. user posted image  Le po sterilen lonček je treba it in potem tudi "sveže" prinest user posted image . Ko sem bila na punkciji, je ena punca sama prišla - brez partnerja in je imela lonček s seboj. Pa tudi če povprašaš na temi IVF/ICSI - je kar nekaj punc, ki so pisale o teh "težavah" partnerjev in so spermo od doma prinesli. user posted image

clock-img

01.02.2008, 16:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Oj!

Da vam prenesem pozdravček od KOALE, ki sporoča, da se žal še vedno ne cartajo in po predvidevanju zdravnikov se čez vikend še ne bodo, saj so popadki pripravljalni. Je pa seveda v bolnici na čakanju.

Koalca drži se

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

01.02.2008, 17:50

clock-img

dolenjka

pencil-img

11112

O hvala Anitka, me je že malo skrbelo user posted image

Lepo jo pozdravi in povej, da tudi me navijamo, da bi čim prej pestovala user posted image

24.2.2008 je pokukala na svet moja sreča, mala deklica Tara! 28.9.2009 se ji je pridružil še lepotec Maks in zdaj je moja sreča popolna!

clock-img

01.02.2008, 17:50

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

Uf Koala, tvojemu pikcu je pa res luštno notri user posted image . Drži se. user posted image

clock-img

01.02.2008, 19:53

clock-img

Anonimen

Koala, pestke za čim hitrejši in čim manj boleč porod! Čakamo na novičke! user posted image user posted image user posted image

Goya, super bušija imaš! Je pa že res lep in konkreten, meni se zdi dosti večji kot prvikrat, no sej prav tako, dva user posted image user posted image v trebuščku to ni mačji kašelj. Še naprej vse dobro želim! user posted image

clock-img

01.02.2008, 20:30

clock-img

Anonimen

Sayuri, tudi tvoj albumček sem si pravkar pogledala. Lepo, prelepo. user posted image Srečno še naprej! user posted image

clock-img

01.02.2008, 22:15

clock-img

tia

pencil-img

969

Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

02.02.2008, 06:59

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

IZVIRNO SPOROČILO: tia

Koala držim pesti,da se boste čimprej cartali.

LP

Tia

tudi jaz!!!! sem zato prišla takoj zjutraj pogledat, če sem kaj zamudila!!user posted image user posted image

clock-img

02.02.2008, 09:15

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Jaz sem pa mislila, da koala že carta. Me včeraj nič ni bilo na RR. Sem se pa zdaj zjutraj najprej spomnila, da sem morda to novičko zamudila. No, potem pač navijamo naprej.user posted image
LP

lana38

clock-img

02.02.2008, 18:37

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Evo slikice naših maškarc
user posted image

user posted image

user posted image

clock-img

02.02.2008, 19:03

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

OO ninja želice ste imeli user posted image user posted image user posted image . Luštna sta user posted image

clock-img

02.02.2008, 19:09

clock-img

emaa

pencil-img

7450

En dinozaver, ena ninjauser posted image

clock-img

02.02.2008, 19:11

clock-img

sayuri

pencil-img

6383

IZVIRNO SPOROČILO: emamair

En dinozaver, ena ninjauser posted image

user posted image user posted image   U glavnem - oba sta bila rumeno zelena user posted image

clock-img

03.02.2008, 09:37

clock-img

lana38

pencil-img

6327

koala je pa mamica postala. Pa saj že veste...user posted image

lana38

clock-img

03.02.2008, 09:38

clock-img

Sulfinija

pencil-img

5993

Koala,še na tej strani iskrene čestitke mlada družinica.Koala tebi pa hitro okrevanje po carskem rezu.

LPuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček Val, rojen 9 tednov prezgodaj v 31. tednu nosečnosti, velik 39cm in težak 1600g, z obsegom glavice 28,5cm.

clock-img

03.02.2008, 09:47

clock-img

Anonimen

Emamair, kako sta luštkana, dino in želvica! user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

04.02.2008, 08:55

clock-img

anadejka

pencil-img

1742

Joj kok sta lušna user posted image !

clock-img

04.02.2008, 09:19

clock-img

neni

pencil-img

577

Koalca čestitke za malega brezzobega in bosega sinčka. Zdej se verjetno že dobro poznate in uživate skupaj. Držim pesti za dojenje, ker sama vem, kakšen križ je to.

Goya, priznam da je trebušček večji, ampak še vedno nisi neka okorna nosečka za videt. Ti pa verjamem, da za nosit ni lahko, sej sem sama stokala že pri enemu in to že od 5 meseca dalje se mi ni zdelo mogoče, da bo še večji. Ampak čaka te pa dvojna sreča, sem ravno včeraj nate mislila, kako je ko se moraš z dvema pogovarjat. In potihem si tudi jaz želim naslednjič tak razplet. Ker bi rada imela veliko otrok, ampak verjetno če dobimo še enega ne bomo več nadaljevali z ivf.

Baguška, tako dom rekla. Pridet mu ne more na ukaz in zato dajo posodico za domov, tudi midva to prakticirava, ker je boljše zanj, med punkcijo pa si ga jaz želim zraven, da me drži. Za uz, ki ga naredijo na premoženju pa ne rabi nobene koncentracije in užitkov, ampak hlače dol in potrpet. To so morali vsi, ženske pa še kaj hujšega damo skozi. Se morata še pogovorit, ampak verjetno je bolje, da ga ne siliš. Sem se tudi jaz pri mojem bala, kako bo. Pa je Reš tako ukazovalen, da mu je kar pred mano naredu uz in to v eni minuti. Kaj pa če bo moral kdaj na gastroskopijo? A tudi ne bo pustu, da mu šarijo tam zadaj? Pa to delajo še sestre!

Lep teden vsem. Se beremo

Neni

clock-img

04.02.2008, 09:21

clock-img

neni

pencil-img

577

emamair, lepe maškare si imela, naj se v torek še enkrat potrudijo, da bomo imeli čimprej pomlad

Luka je bil pa čebelica oz. trotek.

lp

clock-img

05.02.2008, 09:58

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

koalca, čestitke!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

05.02.2008, 12:19

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Joj, kolk zamujam. Koala, čestitke user posted image user posted image user posted image . Uživajte lepe trenutke skupaj.

No, Lina je pa za vikend fasala vnetje učk, tako da bo letošnji pust bolj tako tako. Vseeno jo bom našemila v čebelico in na hitrco bova skočili ven pogledat pustno povorko.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem