writing-img

RE: Za nas ( 302.nadaljevanje )

clock-img

05.02.2008, 14:26

clock-img

SAFIRA

pencil-img

73

..... nosečka srečka seeeeeeeeeeeeem... tralalallalalal

... pingvina sta dobra dobra borca.....

... beta hcg 184.............

... ah, kako sem vesela...... user posted image user posted image user posted image

clock-img

05.02.2008, 15:18

clock-img

emaa

pencil-img

7450

Čestitke še tu safira, tak BHcg sem imela jaz 30. dan ciklusa, pa sta to zdaj moja 14 mesečnika, ki doma mešata štrene. 

clock-img

05.02.2008, 18:22

clock-img

Anonimen

Še tu čestitke, Safira! user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

05.02.2008, 19:59

clock-img

lana38

pencil-img

6327

SAFIRA!user posted image user posted image user posted image

lana38

clock-img

05.02.2008, 22:38

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Bravo safira user posted image user posted image user posted image user posted image

Ne metat puške v koruzo, ker se lahko pokvari kombajn :P

clock-img

06.02.2008, 14:18

clock-img

GoYa

pencil-img

2388

Še tukaj ti čestitam SAFIRA user posted image user posted image

clock-img

06.02.2008, 18:22

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

čestitam, safira, sta ugotovila,da je pri tebi toplejeuser posted image user posted image ,lepo ju grej!!!

clock-img

07.02.2008, 08:40

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

joj safira, kako lepo, čestiiiiiitaaaaamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

08.02.2008, 10:33

clock-img

neni

pencil-img

577

Safira, čestitke in srečno do konca tudi od mene in Lukca.user posted image

lp neni

clock-img

09.02.2008, 12:18

clock-img

Bety upa

pencil-img

467

Safira, Sonček....in vse ostale...ČESTITAM user posted image user posted image user posted image

Moj računalnik je bil 3 tedne na popravilu in nisem mogla prej čestitati....se opravičujem...

jah...Jaz sploh ne vem, kam naj se dam, na tem forumu.....Nikamor ne spadam....Menda sem še samo jaz tista, ki ni user posted image ....to je pa žalostno.....

Upam, da ni bio ni pretresljivega zadnji mesec in da so same dobre novičke.... Iz srca vam privoščim....

LP

clock-img

09.02.2008, 13:23

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Ma Bety upa... jest sm ista, kot ti... kr gledam, kam nej kej napišem... tle sami dojenčki pa nosečke... povsod sami dojenčki pa nosečke... sam jest pa ti pa mogoče še kakšno "čudo" na tem svetu smo take, k čakamo v nedogled user posted image .
Jest pa nč pametnga za povedat. Edin če se mal zlažem user posted image

No pa vseen bom mal nasmetla ta del foruma.

Ajd, čauuser posted image

clock-img

09.02.2008, 14:47

clock-img

lana38

pencil-img

6327

pika 74, kaj se to pravi, da govoriš, da smetiš. Saj dobro veš, da si naša. Pač še ti ni uspelo, ampak tudi ti boš user posted image  in potem mamica in se boš veselo pogovarjala o svojem user posted image . Enako velja tudi zate Bety upa. Ne obupat, no.
LP

lana38

clock-img

09.02.2008, 21:19

clock-img

koala

pencil-img

5539

Samo da se nakretko jevm, da sva doma, mami zbira vtise, navajamo se drug na drugega, Alex pa je priden dečko ki papa in spančka in nič veliko ne joka.

Kaj več pa kdaj drugič

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

clock-img

10.02.2008, 10:54

clock-img

lana38

pencil-img

6327

koala!user posted image
Lepo se imejte in uživajte!
LP

lana38

clock-img

10.02.2008, 19:23

clock-img

Anonimen

Lepo te je brati, Koala. user posted image Pridno se cartajte še naprej. user posted image

Pika74, tebe pa tudi berem z velikim veseljem. Javi se večkrat sem gor. user posted image

clock-img

10.02.2008, 19:55

clock-img

pika74

pencil-img

6782

koala uživajte vsak dan posebej...user posted image

Mucamaca... pozdravčke tudi tebiuser posted image .

lana38 - veš kako je... včasih maš že poln kufr vsega... in se ti zdi, da cepetaš na mestu že predolgo časa... in da se nikamor ne premakne hudič.

clock-img

10.02.2008, 20:57

clock-img

tinkamiška

pencil-img

6099

Koala super, da ste doma, da se cartate in navajate drug na drugegauser posted image naj vam bo čimplj lepo in naj začetek ne bpo prveč naporenuser posted image

Pika...pa sej ti nimam kej rečt, ko se mi zdi, da se tudi jst ponavljamuser posted image , sej sama veš kako in kaj in tudi kako me čutimo glede tebe...in kaj ti iz srca želimo, en velik objem samo zate!user posted image

Lep pozdravček vsem!

Tinka

May be I'm not an angel, but I can still fly...

clock-img

11.02.2008, 09:33

clock-img

neni

pencil-img

577

Seveda se veliko ponavljamo, saj kolikor tukaj čvekamo nimamo kaj novega več povedat, ampak vseeno smo super družba in ti Pika si ta glavni "hec majster" tle.
Kar pridno se javljaj. Pa uživaj in upaj naprej, jaz navijam zate in za tvojega eskimota.

lp neni

clock-img

11.02.2008, 16:38

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Pika 74, kdaj pa greš po pingvinčke?
LP

lana38

clock-img

11.02.2008, 19:12

clock-img

citrončica

pencil-img

2126

Koala, lepo se cartajte!!!

Pika, Bety upa,
tud jaz sem tam tam, pridem malo pogledat,pa kar ne vem,komu naj sploh kaj napišem, tule še, pa mal pozitivke pobaram.....mogoče bo pa kmalu sreča tudi naša, ali pa bomo kar svojo temo odprle tačas...user posted image

clock-img

11.02.2008, 19:25

clock-img

pika74

pencil-img

6782

... no dons pa mam eno novičko. Še ta mesec grem po eskimčka. Ampak nočem preveč razmišljat o izidu. Ne v pozitivno ne v negativno.

Tole se res vleče že kot jara kača... ane citrončica... in tiste, ki še čakate.

Hudič je, ker je treba med enim in drugim postopkom vedno čakat, da si telo opomore, čeprav si  srce želi TAKOJ in ZDAJ... oz. zakaj ne že VČERAJ.
Pa če se vmes še kaj zakomplicira... npr. kakšen LEETZ al pa kakšna hiperstimulacija... al pa kakšna adaptacija na GK... leta pa tečejo...

citrončica, kdaj greš pa ti v naslednji postopek? A so trije že za tabo, če se dobro spomnim?

No pa ne bom jamrala... drgač bom še licenco na RR zgubla user posted image ... če me mate že za hec majstra... user posted image .

Lep pozdrav,

zdej grem pa še anadejki odgovort na temo o miomih...

clock-img

11.02.2008, 19:30

clock-img

Fargesia

pencil-img

5014

IZVIRNO SPOROČILO: pika74

... no dons pa mam eno novičko. Še ta mesec grem po eskimčka. Ampak nočem preveč razmišljat o izidu. Ne v pozitivno ne v negativno.

Pika, SREČNO!!!! ZATE PA RES NAVIJAM IN DRŽIM PESTI!!!!

Nenehno izgubljam kilograme, pa me vedno najdejo.

clock-img

11.02.2008, 19:44

clock-img

pika74

pencil-img

6782

Hvala maša82.

Sem pa v teh dneh na tiho pričakovala user posted image , pa bo očitno na mojo srečo, kar se tiče zanositve po naravni poti, treba še malo počakati... statistično gledano vsaj 7 let in pol. No, včeraj je potem user posted image  potrkala na vrata in danes odprla vrata...

Saj veste, ko enkrat zanosiš... potem si misliš, mogoče je pa sedaj telo pripravljeno... in potem upaš... OK ampak upanje umre zadnje ane Anitka in ostale user posted image .

clock-img

11.02.2008, 20:01

clock-img

Anitka

pencil-img

12160

Pika74 - tako je upanje umre zadnje. In jaz vem, da bosta vidve z Bety upa še letos ponosni srečki user posted image user posted image , ki bosta rodili najlepše, nabolj zaželeneuser posted image user posted image user posted image user posted image

Koala lepo, da si se oglasila in pridno se cartajte.

Jaz sem pa zadnje čase takoooooo utrujena. Pa na stopnicah nimam nobene kondicije več.

Upanje umre zadnje!

Moja sreča je postala popolna 25.5.2008 ob 17.45, ko se nama je pridružil samo najin sonček Gal.

http://gal2505.moj-album.com/

clock-img

11.02.2008, 20:15

clock-img

lana38

pencil-img

6327

Anitka, počivaj!user posted image  Ja, upanje umre zadnje. S tem enim samim stavkom, si ti Anitka meni pomagala preživeti najtežje obdobje v mojem življenju. Kmalu bo že 2 leti od moje izgube user posted image . Ampak življenje gre naprej in zdaj nam dneve razveseljuje naš Tim, ker nam upanje ni umrlo. Anitka, hvala ti.
Kako pa se počutiš, razen utrujenosti?
LP

lana38

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem