writing-img

RE: ROŽE V STANOVANJU

clock-img

20.12.2007, 15:24

clock-img

Roberta69

pencil-img

1225

Me je pa večina prov razpi...  user posted image s pisanjem - kakšne tečke user posted image !!! Ja in, če je vprašala za rože, haloo?! Najbolš je pa v življenju za vsako stvar nergat. Kot je bilo v nekih postih omenjeno, baje res ne pašejo v spalnico (ne vse) z ali brez dojenčka. Sem šla brat temo zgolj zato, ker imam rada rože, pol pa vidim, da so gor same take, ki jim je kar vse butasto. Jaz sem na forumu zasledila že marsikaj res butastega (ampak ljudi pustim pri miru, ker mi je jasno, da imamo različne življenjske sloge, hotenja, želje, možnosti itd.), no in tega vprašanja ne bi štela zraven.

TEJAR, lepo, da skrbiš za svoje user posted image in še lepše, da nabiraš informacije in vprašaš, ko česa ne veš, saj verjetno vse to počneš le zato, ker bi rada user posted image vse najboljše.

clock-img

21.12.2007, 00:14

clock-img

trnuljčica

pencil-img

3175

Pri meni bodo ostale vse rože v spalnici, pes in mož. Sicer pa bo dete spalo v svoji sobi.

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem