Končno je zaspala. Ne razumem, kako po celi noči "divjanja" zmore še tak tempo podnevi.
IZVIRNO SPOROČILO: tinaaja
aja, nasa noc je bila
non stop vrtenja, premikanja, ggrrrrrrrr mislim, da sta zgornji dvojki na pohodu.. lejci - znano?
Ah kje...

Nekak podobno je minila naša noč. In še neki sem ugotovila... odkar se čez dan ne dojimo več, je v uporabi samo še moja leva ziza

Kje kupuješ modrce z različnimi košaricami
IZVIRNO SPOROČILO: K_a_t_i
Tole še ne smem pozabt - Lejči, impresionirana sem! Bravo, res!!!!
Kok časa je pa trajalo, da je od glodanja žlice prešla na idejo, da lahko z njo tudi zajema in v usta daje?
Hvala, hvala... V bistvu me je mogoče kak mesec nazaj zajela panika, kako bo mala jedla v vrtcu, če pa ne zna... sej sem tukaj jamrala o tem. No in pol sva začeli namerno (in brez pričakovanj z moje strani) vadit skupaj ob malici. banano sem ji zmečkala, žlico v njeno roko in sem ji jo z mojo vodila. Pa ji je pol enkrat zgleda kliknilo, ne vem kdaj
Pa ne mislit, da je takole vsak dan in ob vsakem kosilu. Včasih, ko je zmatrana, nagajiva... enostavno samo packa z njo, ko sva "jedli" čokolino, ga je naložila na žlico in izstrelila po celi kuhinji... Mamo še vedno komedije
Meaa - vso srečo!
Slikca iz ZOO

res zgleda kot nova vrsta za ograjo

Tut js upam, da se v torek (končno) vidimo. Pa da bo sončeeeek.
Včeraj mi je pes že drugič iz koša ukradel (pokakano) plenico in jo razmazal po tepihu na hodniku. Povsod samo sranje

in tist gel iz plenic... Ne vem, kaj je bolje, olje od
cv105 al kakec

Maksa kar pripelji, pod pogojem, da on nauči našo Ines spat ponoč
Igrače v avtu, včeraj sva z mojim gledala nek volan s svetlobnimi efekti... v leklerku je znižan trenutno. A ma kater in ali se obnese? Predlagate kako drugo igračo???
Probali smo tudi
tricikel in še ne doseže pedal. Ampak za rd ga bo pa vseeno dobila
Torte, meni so tudi najboljše domače, verjetno bom za Ines sama delala. V CP Pod vodo se da tudi naročit, prinesejo katalog za pogledat. Kar dobre so mi še od Kraljevega mignona, tam sva poročno naročila.