IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
klicala Žanovega zdravnika in je rekel, da mora v dežurno

Držim pesti. Pa sporoči kaj bo!!! Žiga je imel včeraj 62 (ne v globokem spancu) pa nismo šli. Upam, da ne bo kej narobe

.
Pri nas je pa takole - včeraj sem dala tamalga kar h nama spat, ker me je paranoja, da bo nehal dihat. No, v 5ih urah, ko je bil pri nama, mi ni uspelo nič izmerit. Namreč - je kašljal pa se je mal obrnil pa mal vsedel in počil pa zrinil čist h očiju pa mamico za roko prijel,... Skratka - ob 3:30, ko se je še pokakal, je romal nazaj v svojo posteljo. Potem smo pa vsi blaženo spali do 9:15

. Današnja vročina 37,5. Nekje na meji, torej. Diha manj plitvo in malo počasneje (nisem pa štela vdihov). Sej mogoče bi moral it na Metelkovo, sam kaj, ko mam fobijo, da bomo pa pol pa še s kakim rota domov prišli

.
Danes sem mu dala za probat jagodo (v jogurtih jih že dlje časa je) pa ni pokazal nekega navdušenja (no, sploh mu niso šle

- bom probala, ko bo lačen, ker tole je blo kar mal tko vmes). So pa res kar precej vodene.
Žabika - noro dobre fotke! Žiga komaj da je že videl sneg, Hana pa že prava mala snežna kraljica

.
Pikca, sem se nasmejala teli "posodi"

.