Dobro jutro
naša noč je bila po dolgem času
kati uživajte
IZVIRNO SPOROČILO: draja
Thaiss kot ti je napisala Tinaaja - zahtevaj nekaj več kot polovico prejšnje plače. Pa jaz bi na tvojem mestu sprejela, zraven pa itak lahko iščeš boljo službo s polnim delavnikom.
sem mu povedala, da če sem na zavodu dobim skori 400€, tako da mu dam vedet da lih zastonj ne pridem. Obljubljeno pogodbo po mailu še nisem prejela, če mi jo danes ne pošlje se ne mislim z njim kej preveč cenkat. Tako ali tako mi je pogodba 31.12. potekla in mi nove ni poslal me pripada sončna uprava (
draja popravi me če se motim) Nove pogodbe, ki so jih ostali podpisali vsebujejo

:
- delavec je dolžan opravljati nadure ki se ne izplačajo
- delavec je delodajalcu na razpolago 24 ur na dan, 365 dni v letu
- z dopustom razpolaga delodajalec, v kolikor ga delavec v tekočem letu ne izrabi ta propade
- 3x neizpolnjen mesečni plan odpoved
- konkurenčna klavzula 2 leti
- škodna odgovornost 4.000€
- odpovedni rok 4m
škiljenje- Matia je bil prvič pri okulistu pri 4m, ker je v RA opazila da škili na levo učko. Okulist je mnenja da ne škili. Prejšnji teden sva bila ponovno na kontroli, 3 dni sem mu dajala 3x dnevno kaplijice, da se sigurno prepriča in preveri še vidno polje, vse bp. Njeno mnenje je, da levo učko včasih iz neznanega razloga zbeži, kar je lahko posledica asimetrije ali širšega nosnega korena. Kontrolo imamo pri 12m.
pikapola super za novo frizuro, ma za taprvo novičko sem tudi vesela za vaju!!!!!
vse naj naj ŽIGA-sezam
najin sonček Matia je posijal 27.2.2007 ob 12:59