ne mi s pihanjem svečke. Moja sestra je čist obsedena s tem. Svoja2 je že ne vem koliko časa prej učila pihat svečko, pa ni na torti potem noben pihnu svečke
draja - jaz mu tud še nisem čokolina dala. Sem tudi pri Ani počakala skoraj do 1 leta

Ga pa tudi Ana ne je več, ker po pariih žlicah bruha

Drugače bi pa čokolade pojedla glih kolikor bi jo ji pustila. Seveda, čist po mami
Lejci -

Ines za prve korake
barči - za torto jaz ponavadi zmešan rastlinsko smetano in smetano od pomurskih mlekarn, pa še kremfix dodam, pa je bila še zmeraj strjena

, pa še okus mi je fin. Sama rastlinska mi ima pa prehud okus.
tianjaa - jaz sem te annelini testenine jedla, ko sem imela dieto brez jajc in KM in so mi bile OK. Jih dajem tudi Žigu. Samo sem mu jih pa zadnjič v juho zakuhala in sem jih malo dlej kuhala in so kar razpadli. Tako, da jih sedaj skuham posebej in potem dodam omakici
Drugače pri nas nič kaj novega, le pri naši tavelki napredujemo z odvajanjem plenice. Čez dan smo že brez in celo par dni tudi včasih pove, da bi šla na WC. Tudi kakamo v kahlico

. Tako, da je dobila včeraj prvo darilo - trobentico iz risanke Fifi, Žiga je pa dobil čmrleka za svojo 10-tko

Ana jo je ful vesela in je danes spala z njo (drugače so njej igrače hitro nezanimive

) in jo že drugi dan skoz nosi za sabo.