IZVIRNO SPOROČILO: Žabika
Danes popoldne sem bila na tečaju priprave zdrave hrane brez mleka, sladkorja in jajc. Zaenkrat sem zelo navdušena, moram pa še malo strniti misli in narediti plan kako čimveč tega vključiti v našo prehrano.
Žabika, saj ne vem, morda te je že katera spraševala (nisem še na tekočem), pa bom kar vprašala, da potem ne pozabim. Kje si bila to na predavanju, sploh nisem pomislila, da kaj takega obstaja in seveda sem ful zainteresirana, da bi se tudi sama česa podobnega udeležila. A je bilo to predavanje tudi kaj povezano z alergijami, ali samo tako na splošno zdrava prehrana brez naštetega? Prosim za čim več info... Lahko na ZS, če se ti zdi, da ne paše sem...
Danes sva bili s Špelo po žnjtih dnevih končno zunaj (najprej sva bila bolna midva z možem, pa vmes je Š fasala 2 dni vročine, pa potem jaz kar nisem mogla nehat kašljat, pa je Š malo pokašljala, no zdaj smo vsi približno OK...), in to 2-krat. Kako mi je pasalo! Pa Špeli seveda tudi, je obakrat zaspala v vozičku, tako da danes doma že od zjutraj ni spala. Nič, grem še malo brat za nazaj ali pa spat, se mi zdi, da je tamala že malo zaspana...
Draja, tebe pa občudujem in vama z Živo pošiljam milijon

. Naša Š je pri jemanju krvi tudi ful jokala in sploh si ne predstavljam, da bi ji to tolikokrat delali kot so tvoji Živi. Sicer nas najbrž tudi še čakajo preiskave, ker se ji kljub dieti še kar pojavljajo pikice, zadnjič po borovnicah, pa po pirini kašici. A vi zdaj čakate z uvajanjem novih zadev, al ste že startali kaj bolj pospešeno? Meni se zdi, da mi ravno tako jemo samo 5 vrst zelenjave in prav toliko vrst (kuhanega) sadja, no zadnje dni poje po par drobtinic kruha, mesa pa tudi ne mara in sploh ne vem, kako naj ji ga ponudim, da ga bo jedla.