writing-img

RE: My name is 03 007

clock-img

25.01.2008, 14:09

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Pikca - user posted image user posted image user posted image  pa čimmanj bolečin

amy, draja - že nekaj časa nazaj je PikaPola pošiljala eno luštno knjigico o prehrani otroka z alergijami. Če želita, vama jo lahko pošlkem. Pošljita mi mail na ZS

Iza vse naj naj za 10-tko
user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

25.01.2008, 14:12

clock-img

A-N-J-A

pencil-img

2557

Mal slikic:

Tale je spešli za žabiko,k ma rada packanjeuser posted image
user posted image

Naš "mali"vojak
user posted image

Takole sem užival na bazenu
user posted image

Za pusta bom kondomuser posted image
user posted image

clock-img

25.01.2008, 14:21

clock-img

draja

pencil-img

2272

Evo nas nazaj iz razvojne! P predlaga podaljšanje porodniške in nam bo tudi napisala priporočilo. Z Živo ni sicer nič narobe, ampak jo obravnava kot rizičnega otroka že zaradi vseh zapletov pri porodu. Madona mi je kar slabo ratalo, ko mi je razložila, kako zelo je bila Živa izpostavljena zgodnji možganski okvari med in po poroduuser posted image . Do zdaj o tem sploh nisem razmišljala. Je pa tudi rekla, da so tudi te motnje spanja, pa naj bodo kakršnegakoli izvora, definitivno razlog za podaljšanje, sja je spanje enako pomebmno kot hranjenje itd... Jaz sicer zelo dvomim, da nam bodo podaljšali, ampak bomo videli.

Drugače pa je bila čist navdušena nad Živino brihtnostjo in kar verjeti ni mogla akaj vse že pokaže in kako že vse razume. Midva sva pa itak kar cvetela zravenuser posted image .

Aja, pa po njenem naj bi čim prej nehala dojiti. Ker ko sva naredili analizo naših noči in težav je potrdila tisto kar jaz že dolgo sumim, in sicer da ima težave vedno par ur po dojenju. Tudi dr. sedmakova mi je omenila, da imajo lahko alegriki težave po materinem mleku, kljub dieti matere. Tako da bomo res počasi ukinili, smao prej se mora še malo bolj na allernovo navaditi.

Sem jo vprašala glede čevljčkov: čim bolj mehki in absolutno nič ortopedskega notri!!! To je njeno mnenje in jaz se ga bom držala. Mi bomo torej najverjetne kupili Geox ali pa Superfit. Za copate pa priporoča take ala shoo shooske!

V torek imamo razgovor z vzgojiteljicama v vrtcu in jih moram vprašat kaj v primeru, če mi podaljšajo porodniško. Ker verjetno ni pametno otroka uvajati junija v vrtecuser posted image .V tem primeru bi verjetno Živo vseeno že prej dali v vrtec po par uric na dan da se navadi okolja in ljudi, pa pol poleti ne bo tolk hudo, če se bodo menjale vzgojiteljice.

Pikca ojej mastitisuser posted image . Upam, da hitro mine. Pa bosta tvoja korenjaka zdržala brez dojenja?

Erna ne skrbi zaradi joka. Mislim da so zdaj vsi marčki v takih fazah, da so še posebej navezani na mamice. Vsaj Živa se je čez noč spremenila in zdaj joka,če jo hoče očka vzeti iz mojega naročja, pa je drugače čisto obsedena z njim. Pol pa se vedno zaigra in zamoti in ji je super in sploh ne ve zame. Enako bo z Žigcem v vrtcu.Ne skrbi!

clock-img

25.01.2008, 14:25

clock-img

skačica

pencil-img

1334

Kok lušten Boruser posted image .

Pikca in sezam, hitro se pozdravita!user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja, men se tud zdi, da so sonce pozabil dons gor namontiratuser posted image . Sva šle pa vseen na eno doooooooolgo turo, sva dve ure in pol hodile, šle v lekarno, trgovino.
Zdej sem se odločila, da jo zjutraj najkasneje ob 8-ih še podojim pol pa ji dam ob 10-ih mlečno kašico, ob 13-ih sadno kašico(slive, banana, jabolka, breskev,...) pol gre spat in jo spet mal podojim, ko pa vstane pa dobi kosilo(okol 16-ih) Pol pa kak puding ali skuto ob 18 in tam okoli 20-ih mlečno kašico, pred spanjem dojenje. Kako se vam to zdi? Zdej sem s tem futrom čist napsihirana, ker ima slabo kri pa še bolj drobcena je(pravi Puser posted image ). Je kosilo prepozno? Prej ga ne morem skuhat, če hočva bit kaj na zraku, pol gre pa spat. Mah, bo že ok tko.

Bom še jaz kako fotko nalimala, sam da najdem kako luštno.
Bi kak video pokazala pa ga ne znam naštimatuser posted image

clock-img

25.01.2008, 14:25

clock-img

draja

pencil-img

2272

Sezam hvala, je poslala tudi meniuser posted image . Samo se nisem še čisto dovolj poglobila vanjouser posted image .

Anja user posted image user posted image  kake dobre fotke. prav nasmejala sem se. luškan je pa itak 100 na uro!

clock-img

25.01.2008, 14:28

clock-img

skačica

pencil-img

1334

draja, fino bi blo, če bi ti podaljšali porodniško, kajne? Držim pesti.

Ja, moja Iza je doma tud samo v starchild copatkih, ki so mehki al pa v termo nogavičkam s bremzicami, samo za v mraz ji obujem cicibanke(ki mi niso bogve kaj), ampak v njih nikoli ne stoji na nogicah, samo za zaščito pred mrazom.

clock-img

25.01.2008, 14:38

clock-img

skačica

pencil-img

1334

user posted image
tkole sem vesela, kadar mi mami da literaturo, da mal študiram.
user posted image

clock-img

25.01.2008, 14:40

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Pikca, ja šit no user posted image . Hiter se pocajtaj!!!

Draja, držim pesti, da podaljšajo. Glede vrtca pa se tudi pozanimaj, ali sploh velja tovrstna "rezervacija".

Bor je faca user posted image .

Skačica, dober plan. Ampak iz mojih izkušenj dvomim, da bo Iza vse to pojedla. Naš je "bajsi" proti njej pa če ob 8h pije mleko, ni varjante, da mu gre ob 10h kaj po grlu (no, mogoče kak krhelj jabolka ali pomaranče, griz banane - to mu gre vedno user posted image ). Predlagam pa malo drugačen vrstni red, če se bo ob 8h dojila - naslednji obrok sadje, nato kosilo, nato "jogurt" varianta (če se slabo redi, ji daš mirne duše zraven kruh in nato večerja (če pa kje okol šibata, pol pa kosilo in popoldansko malico obrneš in je!). Sicer pa - itak ti bo Iza povedala kdaj in koliko bo jedla. Držim pesti! Pa v sadje kake kosmiče ali pa piškotke.

Zdej se pa sonček dela, šibava do vrtca oddat še potrdilo od zdravnika, da je OK.

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.01.2008, 14:41

clock-img

skačica

pencil-img

1334

user posted image
No tale je pa že kak mesec stara fotka, ampak ok. Nisem zadnje čase nič pametnega pofotkala, sem kar bolj snemala, zdej pa imamuser posted image

clock-img

25.01.2008, 14:44

clock-img

skačica

pencil-img

1334

Kati, res je, prav imašuser posted image . Tisto mlečno kašico bova spustile! Sej vem ja, res ji je ob 10-ih težko kaj v usta uturit, bom raje sadno malco prestavla ob 12-ih in adijo al pa ob 11-ih, če bo že lačna.

clock-img

25.01.2008, 14:52

clock-img

Sibil_

pencil-img

3508

Thaiss vse najboljše tudi tukaj, lepo praznuj!

user posted image

LP,
Sibil RR

Moja dva srčka:

angelček Patrik - 13.10.2004 - 05.04.2011
Lukas - 28.02.2007

clock-img

25.01.2008, 14:59

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Skacica, jaz mislim, da morda probaj raje dajati izbrano hrano kot pa kolicinsko nekaj forsirat. Npr rdece meso, zeleno zelenjavo zraven (brokoli)... Tko zdaj jaz poskusam, ker B pac noce kosila jest, sam se mi zdi, da je za kri tko optimalno, ker vsaj nekaj poje tistega, akr rabi. Poleg tega ima B skoz kruh na razpolago - ker pac za kosilo ne poje kaj dost OH. Pa predvsem se ne sekiraj, saj ima kul tezo, ti samo delaj na vnosu meska, rumenjaka,... Ko bo pri tvoji mami bo morala pa se mal vec GH pojest, ker ne bo zize. Lustne fotke user posted image Pa izi vse naj naj user posted image user posted image

B posilja user posted image frajerju B user posted image

Draja - user posted image jao, to pa je moral bit sok, o potencialnih nevarnostih pri pordu user posted image No, sam da se je dobro koncalo. user posted image Ti pa le napisi zdaj un dopis pa opisi vse probleme. Pa cim prej oddaj. Komisija zaseda ob ponedeljkih.

Pikca, upam, da natibiotik cim prej prime. 

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

25.01.2008, 14:59

clock-img

amy26

pencil-img

3072

Amy, a pa ves kok stevilko? sicer nisem nic na tistem koncu, sam bi ze kaj skombinirala in skocila do tja Na superfit.at imas kao navodila za izmerit nogico.

tinaaja, št.19 bi bila v redu, imam od Aleksa št.20 pa so ji ful prevelike, sem pa nogico tudi izmerila glih na tisti škatli od superfita(je Aleks dobil nove copate) tako da bo 19 kar v redu.
hvalauser posted image

drugače sem mal prej prišla iz NM sem bila v Kiku, sem najprej mislila iti v Brežice pol mi pa slučajno ena na RR reče da je tudi v NM, tako da sem imela pol poti prišparaneuser posted image  kupila ful luštne bunde za otroka, pa žabice, pa nogavice za vso družino, .....se kar splača sploh za otroke.

clock-img

25.01.2008, 15:00

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

A ste ve že dobile iz Centra za soc. delo povzetek obračuna naše porodniške, da ste si preračunale dohodnino? A ste razbirale podatke iz vsakega meseca posebej?

DA BI VERJEL VASE, NI TREBA, DA VERJAMEJO VATE DRUGI LJUDJE.

clock-img

25.01.2008, 15:02

clock-img

amy26

pencil-img

3072

ANJA, hude fotke, a ti kar daš da ti packa, dobra siuser posted image

clock-img

25.01.2008, 15:48

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Pa se par nasih fotkic...

tkole mi sibamo na sprehodu
user posted image

Tkole spimo v atvtu

user posted image

Tkole pa se nadaljuje igra z ajo..

nini
user posted image

kuku

user posted image

Preden si bila spočeta, sem si te želela, še preden si bila rojena, sem te ljubila in komaj si se rodila, bi zate umrla. To je čudež življenja. /Maureen Hawkins/

clock-img

25.01.2008, 16:06

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

IZVIRNO SPOROČILO: Barči78

A ste ve že dobile iz Centra za soc. delo povzetek obračuna naše porodniške, da ste si preračunale dohodnino? A ste razbirale podatke iz vsakega meseca posebej?

Nismo. Pa TRUDLE smo se razbirat podatke user posted image . Men pomojome (UPAM!!) ni ratal kot bi moralo.

U, Brinči je pa orenk baba ratala! user posted image Tinaaja, a nimaš ti sedeža na isofix? K vidim, da maš s pasom pripetega user posted image

< Sporočilo je popravil K_a_t_i -- 25.1.2008 16:17:59 >

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.01.2008, 16:15

clock-img

sezam

pencil-img

2188

Brina, Bor, Iza - user posted image user posted image  eden bolj simpatičen kot drugi

draja - upam, da dobiš podaljšanje

Mene se pa spet vročina loteva user posted image

Sreča ni v tem da počneš to kar rad počneš, temveč v tem, da imaš rad to kar moraš početi. (Sir.S.M.Barrie)

clock-img

25.01.2008, 16:21

clock-img

erna14

pencil-img

2245

THAISS VSEE NAJBOLJSE SE V MOJEM IMENU
user posted image

moj soncek Ziga-12.3.2007

clock-img

25.01.2008, 16:23

clock-img

K_a_t_i

pencil-img

5246

Thaiss, vse naj-naj za tvojih 16.let user posted image

Žiga, 27.02.07
Gašper, 22.5.10

clock-img

25.01.2008, 16:47

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

Joj tale dohodnina, sam še nekaj me zanima, ali dobite v službi izpiske plač od decembra 2006 - novembra 2007? Mene to ful bega, glede na to, da oddajamo dohodnino za leto 2007??? Sej sem čist zbegana že. Ke j fora?

clock-img

25.01.2008, 17:00

clock-img

Barči78

pencil-img

1763

OK, sej mi je vse jasno, tko pač je user posted image

Thaiss - user posted image

clock-img

25.01.2008, 17:15

clock-img

tinaaja

pencil-img

7450

Tinaaja, a nimaš ti sedeža na isofix? K vidim, da maš s pasom pripetega

Nope, moj avto nima isofixa user posted image Pol pa pravijo, da je varneje imet avtosedez, ki se priveze s pasom..

Barci, jaz se nisem nic dobila od csd. V sluzbi pa sem dobila za 2007 celo leto.

Thaiss .... vse najboljse

user posted image

clock-img

25.01.2008, 17:15

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Barči, glede dohodnine milsim, da smo vse kar same razbirale iz mesečnih obračunov, skupnega niso še poslali...ne vem a ga sploh bojouser posted image , milsim, da je rok, da delodajalci dajo tele letne obračune 31.1. Plače so pa zato od dec-nov, ker je treba pri dohodnini vpisat tisto, kar si dobil nakazano v l. 2007, se pravi plača dec06 je bila plačana jan07.
Prispevki so prispevki, davki pa akontacija dohodnine...saj ste tako vzele, a ne...jst mislim da je tako prav.  

Erna, ne, ne sej nisi ti nejca v punčko spremenila oz. ja zdaj si ga spet, ker si vzela nepopravljeno verzijo. Najprej sem jst kar roza pisala, pol je kati popravila, pol je bil pa spet zadnji seznam roza obarvan naš sinko.

Ja kati, pa itak da bi punčko, čeprav tale je čist o.k., da ma lulčka naslednji-a pa bi bil-a lahko rozauser posted image

Skačica, nekateri pravijo da je po tretji že prepozno za kosilo, ampak mi ga imamo tudi vedno okol štirih, ker prej men ne rata skuhat, je bolj praktično dat sadje, al pa skutke, al pa kruh.

Draja, držimo pestke za podaljšanje.

clock-img

25.01.2008, 17:17

clock-img

Dajadada

pencil-img

1132

Thaiss, vse naj-naj za tvojih 16.let

Uuuu, Thaiss a že 16. jih imašuser posted image ? A nisi prestara za otrokeuser posted image ? Vse naj, naj.

Pohvalim še vse fotke, oba B-ja, pa izo in mamico skačicouser posted image .

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem