Lukas in Maks,
za 11 mesecev.
Pocka,
za odločitev glede dokončanja študija.
Draja, ti si bla pa včeraj čist preveč pridna. Če ti ostaja časa se mal tu oglasi. Jaz se sploh ne morem spravit nazaj v pogon za likanje, čiščenje... Me je mami preveč razvajala ko je bla tuki. Pa
za Živin podvig na toboganu.
Kolko malih marčkov spi celo noč čisto brez hranjenje? Jaz kar mislim da Vid bi pa sedaj že moral prespati celo noč. Ma glede spanja me je Taja razvadila, ker je bila res idealna. Sicer Vid tudi spi lepo, samo to nočno hranjenje nam malo skače gor pa dol. Včasih je jedel okrog šestih zjutraj, pol se je ta obrok premaknil na ponoči tam raje štiro kot peto, zadnje dni spet med šesto sedmo, to noč pa nič. Še spi od zvečer.
Kati, vi se pa kar dostikrat po Obali potepate.
Bravo Žiga za tobogan!
Cv105, Žabika, Pikca, super da ste tako uživali.
IZVIRNO SPOROČILO: Barči78
Sem prej zlikala vse cunje, pa ni hujšga, kot likat rjuhe, za čez dve postelji, z elastiko
, pol pa to še lepo zložit, joj, men to ne gre, ko jo zložim, jo lahko še 1x zlikam
Zato pa jaz najraje posteljo slečem takoj zjutraj, hitro operem da se čez dan posuši in zvečer dam kar isto gor in ni teba nič likat.

No, parkart tako, pol se pa že posteljnine naveličam in je treba polikat preden gre v omaro.
Barči, ma prav boga je Neja s temi boleznimi, res. Upam da bo ta B... pomagal.

za oba tvoja sončka. A Žan pa že kar sam iz posteljice prileze!?!
Lejci, jooooj, res sreča da se je ta padec končal samo z buškami.
Sibil, pozdravi se hitro.
Sezam, uf, pri vas pa kar vsi bolani. Naj bo hitro mimo.
Za kofi bi men zneslo v drugi polovici tedna.
Punce, danes popoldan pa malo mislite name, prosim. Imam izpit, pa me kar zvija.