No, pa imam štalo, k mu pustim, da se igra s tistim, kar ni za igranje
A veš, da je blo meni kar malo čudno, ko si rekla, da boš še malo pustila, pol pa konc

- veš zakaj, ker si ne predstavljam, kako bo pol otrok vedu, da do zdej je lahko, zdej pa ne sme več. Pri nas je to PREPOVEDANO, itak smo 3/4 reči poskrili in pozaprli, ker sta naše 2, sej ne vem, kaj naj rečem - destrojerja. Ma če 1 mm kabla gleda iz zida, ga bosta ven zbrskala. Pa da ne boste mislile, smo pri obema najprej poskusila zlepa, z ne, pa obrazlagami, ampak zgleda, da to pr nas ne funkcionira - se obrneš stran, pa je štala. Študentska kartica v disketni enoti, ne vem več, kaj je mulcu uspelo vtaknit v dvd enoto, da je crknla

. Aja, pa ko smo se pogovarjali o zaščiti, sem pripopala ene slikce, ki mi imamo ena zapirala za omare home made, pa midva komaj odpreva in sva rekla - ni šans, da bi mulci to lahko zgruntali. Ampak vztrajnost je lepa čednost - Diti je tolk vztrajala, da je v ene 2h dneh natrenirala to zbezat ven iz omare in no time - k sreči jo je zdej minilo, k nje še ni zanimala vsebina omare ampak se je zadovoljila s tem zatičem

kaj vse nas še čaka
Pa včeraj smo imeli tudi mi prvi poskus samozadušitve

. Sem dala tamali prazno flašo od ustne vode za se igrat. Pa ma okoli uno trdo folijo, na kateri so podatki in je nisem niakkor mogla strgat pa dol pobrat, pa sem si rekla, da tudi ona ne bo (k drgač z vseh flaš najprej to dol poberem) - ja guess what, je tolk vztrajno grizla, da je odtrgala in požrla en košček in začela kašljat pa se dušit - sem bla 1. v življenju primorana rešvat otroka tko, da sem ga na glavo obrnla. Pol pa mi je nekako uspelo, da je izpljunila tist košček, ampak se je še kar naprej davla - zgleda je bla tolk trda una folija, da jo je zgreblo po grlu in je imela občutek, da ma košček še vedno notri in je kašljala in se dušila in krokodilje solze tekle, pa ni blo nič več. Moja mami je hmal skup padla, je pol kr neki cajta nepremično na stolu sedela (ne vem kaj bi blo, če bi bla slučajno sama s tamalo - boljš, da niti ne mislim na to), Diti pa se je umirila tko, da sem ji basala v usta kose kruha in je pol jedla in požirala in ugotovila, da je OK.
< Sporočilo je popravil dskubin -- 30.1.2008 13:30:08 >