IZVIRNO SPOROČILO: tejčica
Draja, sem rekla Taji kar si napisala, pol se je pa začelo zaslišanje:"Kako pa ta teta to ve? Kaj je bila v trgovini? Kaj je iz Kopra? Kaj ne mara princesk? Zakaj pa mara dobre vile? Kaj jo poznam? Zakaj pa ne?...."
ups, tega pa nisem predvidela

. Se vidi, da se moram še dost naučit o naših pupah
Pa
čestitke za izpit!!!! Tinaaja jeeeeeee za bugsterja!!! Jaz sem še posebej vesela

.
Sezam ojej za nočko

. Upam, da bo današnja boljša!
Lejci super za končno malo boljšo noč pri vas!
Dajadada bravo Nejcu za "odselitev" v svojo sobo!!! Pa seveda bravo mamici, za ta korak! Pri nas to ne pride v poštev dokler se kar naprej zbuja, ker ni šans, da bom tekala še v sosednjo sobo, mi je že dvigniti se 20-krat na noč preveč.
Pikapola z zamudo čestitke za obletnico poroke!
Erna prva M je bila kr neki, sam dva dni, naslednje pa so bile normalne, samo močnejše kot prej. Se pa prej končajo (zgleda, da se zdaj hitreje spuca

).
Jernej čestitke za zobka!!!!!!!!!! Juhuhu pa smo vsi zobatci

!
Amy hvala

.
Svit uuuuu velik, velik fantek! Čist drugi kot se te spomnim! Luuuuuuuškan. Itak!
Dajadada Živi ni nič razen vročine. Vsaj zgleda tako. Niti smrka ne

. Pri P še nismo bili, ker je bila dopoldan dokaj ok, samo zvečer je pa spet zakuhala. Danes zdaj spet zgleda bolje tako da še ne vem ali bomo šli k P ali ne. Bom videla kako bo.
Žiga vse najboljše za 11 mesecev!!!! Pa ful lepe slikice! Sezam kje ste nabavili tisto kocko? Zgleda super!