cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Septembrke 08

clock-img

14.05.2008, 13:16

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s temuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.05.2008, 13:26

clock-img

ključek

pencil-img

9047

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s tem

ne!!!!!!!!!!! vse samo tok firbec matra, zato pa čudn gledajo. ne sekiraj se!!!!!!!!!!! to je samo tvoja stvar oz. tvoje družine.

clock-img

14.05.2008, 13:30

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Saraya ne sekiraj se - vsi so radovedni samo glede spola. Mene tudi najprej to vprašajo kaj bo, nič pa kako se počutiš,.... pa se sploh ne sekiram. Vsi bomo izvedeli kaj je, ko bo čas za to user posted image . Itak je pa to stvar posameznika ali izda kaj nosi ali ne oz. če sploh hoče prej vedeti.

Ti rajši nadaljuj s sladoledom in uživaj v lepem vremenu user posted image

clock-img

14.05.2008, 13:34

clock-img

KAHLO

pencil-img

3198

saraya tak kot moje predhodnice pravijo, to je samo tvoja stvar oz. vajina z lubijem.....

Sicer midva vsem povema kaj bo....je pa res da naju čist vsak sprašuje kaj bo al bo pupa al fantek!!!user posted image user posted image user posted image user posted image seveda s povdarkom na besedi VERJETNO.....ker ziher pa itak ne moraš bit....dokler ne vidiš na lastne oči, kaj bouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

14.05.2008, 13:46

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

hhe,saj vem.Ampak ravno danes sem spet znanko srečala,pa mi reče:pa kako da mami noče spola vedet?? Pa halouser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

14.05.2008, 13:54

clock-img

tia

pencil-img

969

Saraya ne sekiraj se ,tudi pri nas je isto.Zakaj pa ne saj prvo imate pupo zakaj sedaj ne vprašate .Jaz jim pa vedno odgovorim vseeno kar bo samo naj bo zdravo,pustimo se presenetit.

Šibam sedaj v Celje se mogoče kaj zvečer tipkamo ,če ne bom preveč utrujena.

LP

Tia

ni vse zlato kar se sveti.

12.08.2005 sem dobila največjo darilo princesko Leni

18.9.2008 sem pa dobila drugo največje darilo Maj-a

clock-img

14.05.2008, 14:28

clock-img

pf

pencil-img

4436

To so pa bile brcike. Ja vam povem, da verjetno v določenih primerih je to kar resnično. Moji sodelavki je tako brcal tudi, da se je ful videlo in to preko oblačil že v šestem, sedmem mesecu. Še malo pa gremo na pregled. Komaj že čakam.
Omni ne znam si predstavljati kako bodo tebi user posted image user posted image user posted image šele noreli v trebuščku, če že imam jaz vsak dan predstave pa imam user posted image . To bo še pestro.

clock-img

14.05.2008, 14:30

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s tem

To je zato, ker so se časi spremenili in nam danes tehnologija omogoča vpogled v to kaj se dogaja z otrokom pred rojstvom.. Včasih ni bilo tega in posledično noben ni vedel kaj bo, doker se ni user posted image  rodil... Danes pa imamo možnost izbire... In zaradi tega prihaja do takih "nepotrebnih" komentarjev...

Js zase vem, da sem preveč radovedna, da bi se pustila presenetit.. user posted image  user posted image  kljub temu pa spoštujem odločitev drugih, da želijo to izvedet ob rojstvu... Men se to ne zdi nič narobe... tak da.. ti kr lepo nadaljuj s sladoledom user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   in s ne pusti znervirat takim komentarjem...

clock-img

14.05.2008, 15:01

clock-img

alysa

pencil-img

618

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ej babe,jaz več nevem če sem čist pri pravi.Ko povem ljudem,da nočemo spola izvedet,me vsi tak čudno gledajo,ko da nisem diht??A je mogoče kaj narobe s temuser posted image

Isto se dogaja meni, skoz me gnjavijo, če že veva za spol, sam ne bomo izvedeli vse do konca user posted image user posted image  Ja, kaj si morejo, tako sva se pač odločla.

clock-img

14.05.2008, 15:03

clock-img

alysa

pencil-img

618

Mokatela čestitke za pregled in dve user posted image .

clock-img

14.05.2008, 15:12

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Isto se dogaja meni, skoz me gnjavijo, če že veva za spol, sam ne bomo izvedeli vse do konca Ja, kaj si morejo, tako sva se pač odločla.

meni pa skoz tupijo v glavo, da oni vejo, da bo fantek. user posted image  vsi drugi vejo da bo fantek........kok so hecni..........

clock-img

14.05.2008, 15:13

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

porkamadona,kak sem danes lena.Vse me utruja.Sem malo pospravila,pa tla umila,pa sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??
Punce,saj se ne sekiram,kaj govorijo glede spola,samo včasih ko imam malo slab dan,pa mi res dojadijouser posted image

clock-img

14.05.2008, 15:15

clock-img

ključek

pencil-img

9047

porkamadona,kak sem danes lena.Vse me utruja.Sem malo pospravila,pa tla umila,pa sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??

jaz ko pridem iz službe, padem na kavč..........čist fertik...........user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:16

clock-img

alysa

pencil-img

618

Tejchy, ja, naslednji ponedeljek so predavanja o epiduralni, pa mogoče gremo še v porodnouser posted image , tk da pridi kaj pogledat. 
Aja, pa še nekaj: a je v soboto možno, da greva skup v LJ al že imaš kake druge načrte?

user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:26

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Utrujena za krepat.... ma glih ugotavljam, da še dobro, da sem na nogah, ki sedim pa še težje...

Pa joj, vse imamo prašno, ki obnavljamo.... in ti delavci so tkooo površni... že dvakrat so hodili popravljat.... user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:45

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

Aja, pa še nekaj: a je v soboto možno, da greva skup v LJ al že imaš kake druge načrte?

Mene verjetno v soboto ne bo user posted image  user posted image  user posted image  Ma jezi me, ker se mi je izpit iz 5.5. prestavil na 19.5. - to je v ponedeljek in imam čez vikend v planu še finiširat kar se tiče učenja.... med tednom v službi je bolj malo časa za učenje, zvečer pa padem v posteljo...  Bi pa dost rajš šla z vami lutat po Tivoliju user posted image  user posted image  Tko da.. drugače ne bi bilo problema - itak da bi šle skupaj... če si premislim, ti pošljem ZS... v vsakmu primeru do petka definitivno javim a grem ali ne... Bi vas fuuuuuuuuuuuuuuuuuuul rada spoznala.. če mi bo le zneslo z učenjem... Če ne boš pa ti Koroško zastopala.. midve pa se lahko potem na kaki kavi dobiva... bi bil že greh, če se ne bi user posted image  user posted image  glede na to, da sva iz istih koncev...

Pa tud to se bom potrudla, da mi bo zneslo priti na predavanje v ponedeljek... sj mam izpit ob 13h.. do 17h sem že nazaj v SG... Predvanja pa so v bolnici si rekla? Kje že?? user posted image  ......... nosečniška pozabljivost...

clock-img

14.05.2008, 15:47

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

sem tak utrujena,ko da bi cel dan garala.A se to še kateri dogaja??

oooooooo, ja user posted image  user posted image  ..... sploh proti koncu tedna... pa vedno hujš bo, predvidevam..

clock-img

14.05.2008, 15:49

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Mene verjetno v soboto ne bo

ejjjjjjjjjjj...............jaz sem pa že planirala kako bomo šibale na burek...............user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:50

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

vsi drugi vejo da bo fantek........kok so hecni..........

pri men so vsi vedeli, da bo punčka.... js pa od vsega začetka trdila, da bo fantek.. in res je tko user posted image  user posted image  user posted image  ........... kaj pa drugi vejo... men je G rekla - edino ati ve kaj je naredil user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

nosečniška pozabljivost...

to obstaja, ne??? user posted image  ker jaz bi si mogla skor post-it listek sam limat okrog sebe.user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:51

clock-img

ključek

pencil-img

9047

edino ati ve kaj je naredil

user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:53

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

jaz sem pa že planirala kako bomo šibale na burek...............

sjjjjjjjjjjjjjjjjjj user posted image  user posted image  user posted image  ... adijo moj burek user posted image  user posted image  user posted image  ............ ne to, da vas ne bi spoznala... bureka ne bom mogla jest.. to naj bolj boli user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  (hecam se - da ne bi katera zares vzela user posted image  ) ...

clock-img

14.05.2008, 15:54

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

ker jaz bi si mogla skor post-it listek sam limat okrog sebe.

hvala enako user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ...
študiram kak moram it nekaj kupit.. čez minuto pozabim in zavijem drugam... groza user posted image  user posted image  user posted image

clock-img

14.05.2008, 15:55

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

eeeeeeeeeej - si mi dala ful idejo ... nosečniška pozabljivost............ če v ponedeljek kaj ne bom vedela na izpitu, se bom na to sklicevala user posted image  user posted image  user posted image  ........ a misliš, da bo palilo?? user posted image  ufffffff........ ko bi le user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  

clock-img

14.05.2008, 15:55

clock-img

ključek

pencil-img

9047

hecam se - da ne bi katera zares vzela ) ...

nč se vn vlečt..............rekla-rekla..........user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
res škoda, če te ne bo. pa gold fish je tud rekla, da je ne bo. škoda, res!!user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem