writing-img

RE: Septembrke 08

clock-img

16.05.2008, 15:28

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

Jaz bom do ene šestih v Lj,te lahko počakam.Ti samo pridiuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

16.05.2008, 16:14

clock-img

Tejchy

pencil-img

1393

punce... lep vikend vam želim...
moj bo bolj deloven....

zdj grem pa še mau v shoping........... se grem mal v H&M gužvat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

čaooooooooooooo

clock-img

16.05.2008, 16:36

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: *zoe*

Bubi držim pesti za tvojega user posted image  da je vse ok.

se kar podpišem...pa še user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 16:47

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

gold fish,še sama ne vem,če je treba it v materinsko.Pa tud ne vem,kako je potem z očetom pri porodu,jaz nimam nobenega dokazila,da sva hodila prvič v matrinsko,čeprav sva.user posted image

jaz tudi neuser posted image

clock-img

16.05.2008, 16:51

clock-img

gold fish

pencil-img

9774

IZVIRNO SPOROČILO: Tejchy

zdj grem pa še mau v shoping........... se grem mal v H&M gužvat user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

jaz sem se tudi danes..... sem si kupila eno belo laneno kikelco, pa eno tuniko, pa poletno oblekco... sem pa bila takoj zjutraj in je bila že takrat ful gužva....Pa še nekaj so ful komplicirali s temi boni.... so eni stali v vrsti skoraj pol ure, pol jim pa niso hoteli bona sprejeti....  dol padeš...

clock-img

16.05.2008, 17:54

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

samo na črni quinny voziček

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

se mi je kr zdelo... sm se že čist totalno zagrela za nakup, pol mi pa ena prjatelca reče, da je možn da je sam ta črn u akciji...user posted image user posted image user posted image beda....

clock-img

16.05.2008, 17:57

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

punce dons je bil zato zatišje ker mene ni blo doma...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sem namest 4 ure delala 9 ur in sm skor umrla... boge moje nogice... se mi je šank za en cajt mal zagravžuuser posted image ampak sam do jutruser posted image user posted image user posted image user posted image jutr bom že ko nova...

srečanje... ja tole naše nesrečno srečanja, a bo splavalo po dežju??? ja sam če tri pridete pridem tut jest... ampak tut jest sam do 16h. ma pol sestrca piknik za rojstni dan... u dežju....user posted image

clock-img

16.05.2008, 17:59

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

a pol bo a ne bo srečanje?? a se bomo jutr zmenle???

clock-img

16.05.2008, 18:32

clock-img

optimizem

pencil-img

72

Lana luna: jaz sem še vedno za. Sej če nas bo pa pet nas bo pa pet.
Si pa še kaj pišemo in dorečemo ali velja ali ne, sedaj vemo uro to je 14.30 in kraj BTC-Emporium.

clock-img

16.05.2008, 19:59

clock-img

omni

pencil-img

24

Imam vprašanje za tiste user posted image , ki ste iz štajerskega konca, ker še nikoli nisem bila v graz-cu me zanima če do tja potrebujem vinjeto?

Hvala za odgovor
L.P.

clock-img

16.05.2008, 21:19

clock-img

ključek

pencil-img

9047

midve z KAHLO prideva. user posted image

clock-img

16.05.2008, 21:46

clock-img

lana luna

pencil-img

1521

midve z KAHLO prideva.

no pol bomo pa 4... user posted image user posted image user posted image to nas je pol vseh skup 8 al kako.. matematka men ne laufauser posted image user posted image user posted image

clock-img

16.05.2008, 21:59

clock-img

ključek

pencil-img

9047

no pol bomo pa 4... to nas je pol vseh skup 8 al kako.. matematka men ne laufa

pustimo se presenetiti.............user posted image

clock-img

16.05.2008, 23:34

clock-img

bark

pencil-img

335

Kaj je zdej babuške???
Jaz predlagam, da se jutri vseeno dobimo. Ker vprašanje, če bomo lahko tiste,ki jutri lahko,naslednjič prišle. Boljš,da se večkrat zmenmo.Verjetno bo vsakič drugačna družba. Glede na to, da naj bi bil dež,pa lahko tudi jaz pridem v Emporium(čeprav ima tudi Samsara pokrti del-ampak ne bomo sedaj kompliciral).
Torej, jutri ob 14:30 Emporium-slaščičarna spodaj.
Bi blo pa fajn, če mi katera posreduje svoj gsm, da bom vsaj s katero na vezi.
Zdej grem pa spat, da vam jutri ne zaspim za mizouser posted image

clock-img

17.05.2008, 07:31

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Kaj je zdej babuške???
Jaz predlagam, da se jutri vseeno dobimo. Ker vprašanje, če bomo lahko tiste,ki jutri lahko,naslednjič prišle. Boljš,da se večkrat zmenmo.Verjetno bo vsakič drugačna družba. Glede na to, da naj bi bil dež,pa lahko tudi jaz pridem v Emporium(čeprav ima tudi Samsara pokrti del-ampak ne bomo sedaj kompliciral).
Torej, jutri ob 14:30 Emporium-slaščičarna spodaj.
Bi blo pa fajn, če mi katera posreduje svoj gsm, da bom vsaj s katero na vezi.
Zdej grem pa spat, da vam jutri ne zaspim za mizo

bark, se vidimo!!!!!!!! user posted image

clock-img

17.05.2008, 07:36

clock-img

ključek

pencil-img

9047

se mi je kr zdelo... sm se že čist totalno zagrela za nakup, pol mi pa ena prjatelca reče, da je možn da je sam ta črn u akciji... beda....

isto!!!user posted image user posted image user posted image user posted image
verjetno ga bom kr v sončku naročila zdej.

clock-img

17.05.2008, 07:54

clock-img

Lara Croft

pencil-img

7195

Ojla... meni je 14.30 prezgodaj..... ugotavljam, da vas takrat, ko bi jaz lahko prišla, verjetno ne bo več.... se vidimo ob drugi priliki... Lepo se imejte! user posted image

clock-img

17.05.2008, 08:08

clock-img

optimizem

pencil-img

72

Me to you, bark, KAHLO, lana luna se vidimo.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.05.2008, 08:46

clock-img

pf

pencil-img

4436

Omni ja potrebuješ vinjeto, če greš na avtocestni odsek. Če pa se boš peljala po stari cesti do Graza pa ne. Kupiš pa jo lahko na našem Petrolu kje v Šentilju. Lepo kupuj.
Punce, ki se dobite danes fajn se načvekajte.

clock-img

17.05.2008, 09:24

clock-img

ključek

pencil-img

9047

Me to you, bark, KAHLO, lana luna se vidimo.

in optimizem.......skupaj 5user posted image !! user posted image user posted image
se vidmo!!!!!!!

clock-img

17.05.2008, 10:18

clock-img

arabela*

pencil-img

29096

babeeeeeeeeeeuser posted image
da vas še malo pozdravim.Upam,da vam nebo dežek zagodel,kot kaže bo lepo vreme.Pa načvekajte se še za mene.Za 8.6. pa javite,če bo katera za,se magari na kakem kafeju dobimo.user posted image
Lepo boditeuser posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

clock-img

17.05.2008, 10:20

clock-img

omni

pencil-img

24

pf  Hvala za odgovor.
Po nakupih bo šel pa bodoči očka, ker jaz počivam in se ne smem tolk daleč voziti.Žal.
Lp

clock-img

17.05.2008, 10:23

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Omni imaš zs

clock-img

17.05.2008, 10:25

clock-img

*zoe*

pencil-img

971

Za srečanje še ne vem a pridem a ne, ker so mi cel plan zmedli. Poskušala bom, ne obljubim pa nič. Upam, da se vidimo.

clock-img

17.05.2008, 10:58

clock-img

bark

pencil-img

335

IZVIRNO SPOROČILO: Saraya
Upam,da vam nebo dežek zagodel,kot kaže bo lepo vreme.

Mislim,da ta najbolj trmastihuser posted image danes ne bo nič ustavilo(hec), še najmanj pa en dež=sej je sam vodauser posted image . Če bo pa sonce gremo lahko pa v Plajo....mogoče pa še Jana vidmo in ga bo družbica lepih,nasmejanih nosečk čist očaralauser posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem