ojla:) no, končno sem prišla do računalnika. dopoldne sem okrog zdravnikov lavfala, pol sem na hitro skuhala in sedaj cel popoldne počivala, ker sem bla uničena. še dober, da mi danes ni blo treba v službo, ker ne vem, kako bi zdržala. sem se vstala 2 uri kasneje kot ponavadi, a sem se vseeno komaj pokonci spravla. konec tedna me vedno ful noge bolijo:(
pogledala fokte od Eline- ful je luštna:))) sploh ta zadnji dve fotki sta mi mega. in super novička, da se že dojita in bosta z bethany jutri doma. super novice in zelo priden mož tale Uroš
. še 1x iskrene čestitke!
_kathy_ sem v novi vasi, otroštvo pa sem preživela na zelenici. s kod si pa ti natančneje?
lolita, pa si ti si ja med nami marčevkami. a misliš, da ga bodo tako pozno poslali v toplice, da ne bi mogla zraven. no, saj te nisem mislila nič siliti. jaz vem, da bi bila raje z njim, če bi se dalo. je pa malo zoprno, ko res ne bi imela kaj veliko za delat. bosta že nagruntala najbolj pametno rešitev za vaju, kajne. vsekakor upam,da se mu ne bo treba dnevno vozit, ta je mal kruta...kje je pol rehabilitacija?!
katja_p in martka svaka vama čast- naslednji na vrsti in najbolj naspidirani:))) jaz bi tudi malo vajine energije prosim:))
sem bla danes kar mal slabe volje, ko sem stopla na vago. sem mogla hiter dol z nje:) v glavnem, moram sladko skenslat, če ne bom hudo okrogla na koncu, kar si pa ne želim. že sedaj so vsi presenečeni, ker imam tak velik buši.
jupi, sem šele sedaj vidla, da je zunaj belo. čez vikend kar naj bo tako lepo belo. čez teden pa ne bi...
hmm....neki šteka forum, ne morem boldat imen in uporabljat smeškov. škoda
no, pridne bodte..moj dragi bo vsak čas doma:)))