cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Celjanke (z okolico)

clock-img

09.02.2009, 20:56

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

u, madonca!! 2008 vodi v št. rojstev. user posted image user posted image pa sem mislila, da se se samo meni zdi, da vidim same nosečke... dejansko so ble in so še same nosečke vsepovsod naokoli. user posted image user posted image

no sej, danes ko sma s Katjo_p naredie fuuul ornk điro okoli Celja, je bilo enih 80% folka zunaj z vozički, ostalo pa penzija in mularija. user posted image user posted image Sprehod je bil pa super, res! Katja je zračunala, da sva naredle okol 10 km. user posted image ni slabo, kaj?? user posted image

clock-img

09.02.2009, 20:58

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

evo!! pa sem nas vrgla na 200. stran. Bravo, čveke!! user posted image user posted image

dajmo hitr popisat tole stran, pa začnemo na novem delu, jupiiii!! user posted image user posted image

clock-img

09.02.2009, 20:58

clock-img

tinca84

pencil-img

400

sonček85- turboschuh trgovina, vse se bojo zaprle v celi Sloveniji.
Tisti ki nas bo kupil, ga ne zanimajo čevlji, ampak prostor. Eh mogoč pa ko pridem s porodniške, si najdem celo kaj bolšga, takrat ne bo več krizeuser posted image user posted image user posted image . Al pa še enkrat naročimouser posted image

Čudežna beseda MAMA razložiti se ne da,
zna jo le zašepetati glas otroškega srca!

clock-img

09.02.2009, 21:02

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Živjo!!!

Še enkrat , če date prosim link gor, ker ta se mi zdi da ne dela.user posted image

Drugače pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image

18.3.2009

clock-img

09.02.2009, 21:05

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem