IZVIRNO SPOROČILO: Bethany
Hojla, čvekice!
Kar ne pridem zraven k rač. da bi neki napisala. Elina me polno zaseda
. Zdajle ravno pančka, pa lahko par besed spravim skupaj, da boste vedle, da sem še tukaj in vas tudi kolikor lahko berem ter spremljam.
Jaaa, Katja, nič bat, če ti bo čep šel, se ti obeta dokaj hitro dogajanje... mogoče še v tem tednu?
Za miklavža? Kak bi blo fajn, ane?
Drugače pa, jaz sem ok, še precej zmatrana, se pozna, da nimam več protibolečinskih sredstev, ker čutim pri vsakem premiku šive in rano, ni luštno, ampak bo! Danes sem mislila, da bo patronažna prišla, imam miljon vprašanj za njo, potem bom pa ziher vse pozabla, ko bo tle. No, očitno je danes ne bo, upam da jutri.
Dojenje mi je lepo steklo, zraven si še stiskam, da lahko tudi ati hrani, pa zdajle komaj čakam, da se lačna prebudi, ker me že prsi fajn tiščijo. Je bilo pa kar težko v bolnici, ko se nisma prav pristavljale in me je ful bolelo, ko je vlekla. Zdaj je dosti bolje, seveda pa traja nekaj časa, da se obe navadima in naučima tega novega opravila. Je pa tak fajn, da se prav veselim vsakega dojenja, ko se tak lepo pocartama. Priporočam vsem, ki imate namen, da vztrajate, čeprav je na začetku kar malo hudo in se ti zdi, da tega pa ne boš nikoli obvladala.
ok, to bi bilo od mene, upam da mi kmalu uspe skup spravit moj potek poroda, ki sicer ni bil tak, kot sem si želela, ampak po svoje je pa vsaka stvar za nekaj dobra. Bo pa v drugo drugače...