IZVIRNO SPOROČILO: betty80
Tako zaključila sem materinsko šolo..........vse smo dobile še potrdilo za očete,
Mi2 sva bila pa oba samo prvič in je v materinsko napisala +oče otroka...
no, zunaj naju ne bodo pustili...
voziček... jaz sem kupila bebe confort high trek - če imate breg in teren je čudovit...
na sporočilu 3154 je
telefonska od Ocirkove
a jo skopiram sem... no prav...041-870-648 telefonska za naročanje, v celju dela ob pon. in četrtkih...
a veš, da bi res bilo dobro, da grem mal tole štorkljo lovit...da se mi ne bi kam skrila... kaj pa če ji pismo napišem, tko kot Božičku
(((Draga štorklja,
želim, da mi v najkrajšem možnem času, S hitro pošto, dostaviš našega dojenčka!
Vsi smo že močno nestrpni in tudi detece ima v svoji mali garsonjerici nezaslišano malo prostora.
S hvaležnimi pozdravi,
martka)))
no akupunktura... se spomnite prejšnji teden, ko je ena s Savinjske rodila doma (pdp 8.12.) ?! no, ona JE hodila k Ocvirkovi in JE pila malinov čaj... kolegica, ki je rodila ob 1h zjutraj 7.12. (pdp 6.12.)JE hodila k Ocvirkovi in JE pila malinov čaj... porod je trajal takole ob 1h pride v P. ob 1.10 v porodno in ob 1.24 ima sina! juhu!!!
jaz pa k Ocvirkovi ne hodim več (bila sem 4x - potem sem 2x pozabila in potem nehala), ker sem bila vedno po akup. Blazno lačna in otožna (mi je vedno na jok udarilo)... zato pa vizualiziram, poslušam cd in delam DN, po tednu premora spet pijem malinov čaj... in ne obremenjujem se!
aja, kathy, sem v pon. na ctg, še malo zasliševala ono babico, ki nam je razkazala porodne sobe, kaj je možno in kaj ni, pa kaj upoštevajo babice in kaj ne... tako, da sedaj sem pa reees čisto neobremenjena... hm, je rekla, da tudi ona nikakor ne bi dovolila predrtja plodovih ovojev pri sebi... ker se otrok neprimerno lepše rodi iz vode ven, kot pa da se po suhem rine... pa še ni nevarnosti zvinov, izpahov, oteklin na glavici, zavite popkovine...