writing-img

RE: Celjanke (z okolico)

clock-img

17.12.2008, 12:32

clock-img

betty80

pencil-img

90

IZVIRNO SPOROČILO: spps

in kaj počnete v tem vremenu?vam že kaj najeda?user posted image

Jst sem v službi, tako da me niti ne moti kaj veliko.............drgač pa že odštevam dneve do porodniške user posted image  V torek mam zadnji dan user posted image

clock-img

17.12.2008, 13:03

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: betty80

IZVIRNO SPOROČILO: spps

in kaj počnete v tem vremenu?vam že kaj najeda?user posted image

Jst sem v službi, tako da me niti ne moti kaj veliko.............drgač pa že odštevam dneve do porodniške user posted image  V torek mam zadnji dan user posted image

super,to bo pa kmaluser posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

17.12.2008, 13:48

clock-img

betty80

pencil-img

90

Ja, sej zdej pa že komaj čakam, ker me že vse boli po 8 urnem sedenju user posted image .

clock-img

17.12.2008, 19:19

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Čvekice, kje pa ste danes?? user posted image

clock-img

17.12.2008, 19:23

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

ja, tudi jst se sprašujem, kje ste danes. Dali, kot sem prebrala ima komp sesut, mami1979 se še ni javila (le kje se skriva?) ...
no, bom jst še enkrat vprašala: ima katera isti problem kot jaz - nenormalno me bolijo stegna, da komaj hodim. Vsako mišico čutim. Tak kot če bi se prejšnji dan s kakšnim športom pretirano ukvarjala. Vendar nisem, saj počivam ... Kaj bi to bilo, zakaj???user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 19:45

clock-img

NoBady

pencil-img

1597

_kathy_ js ti ne morm nč rečt, ker nimam takih težav...mogoč si pa sexala tko, pa kr nimaš utrjenih mišic te tko boli...user posted image to se je men enkrat nrdiluser posted image

me pa neki zanima... je katera tu gor koo hodi v laško k G. ... zanima me namreč tam MŠ, a se je tut treba prijavit prej al kko...če kera kej ve, naj mi prosim poveuser posted image

Nobady is perfect, l'm NoBady ;)

clock-img

17.12.2008, 19:47

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

Mene sam meča zvečer bolijo, pa ne pomaga, če si noge zravnam, ali pokrčim, včasih sploh zaspat ne morem zarad tega, ampak zatekam pa ne, vsaj to.user posted image

clock-img

17.12.2008, 20:20

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Bethany,tudi jaz sem imela Branko Užmah in je bila super.Ves čas je pomagala masirat križ in bila sploh super.Prvi pregled je bil Koren-tudi super,potem pa je zaključila oz.šivala Bindasova-na živo-to pa ne bom pozabila.

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

17.12.2008, 20:36

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

čao punce.

Kako ste kaj? In kako kaj razpoloženje v takem vremenu? Men je že mal dosadno to vreme, ker skoz dežuje in morem z dežnikom okol letati.

Danes sem bla zopet v MŠ, nato pa še pri frizerju. Ko pa sem prišla domov, sva pa z mojim še na hitro v trgovino skočla.,mal sva šla tudi v pikapolonico pogledat. Namreč še vedno se nisva odločila katero jajčko bi kupila. Zanima me, kaj ste ve kupile????

Zdej pa bom šla mal novoletne voščilnice delat, imam ravno čas, ker moj je moral pa v službo.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

17.12.2008, 21:48

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Naj povem, da sem bila ta teden pridna. Danes sem umila ter zlikala še zadnje stvari za našo štručko.user posted image Ne bi rada čez praznike delala, sploh pa če me še kaj prehiti (kar mislim, da me ne bo). Sam, da sem mirna in da zadnji mesec samo še čakam krčeuser posted image user posted image user posted image .

clock-img

17.12.2008, 22:01

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

Kathy, tud jaz ne bi vedla, kakšne bolečine v nogah imaš to... Mene so boleli predvsem podplati pri daljšem stanju ali hoji, na koncu nosečnosti pa še križ. Si pa pridna, da že imaš vse pripravljeno, sicer pa, koliko je še do konca, en mesec, ne?

Nobady, jaz imam tudi G v Laškem, sam v MŠ sem pa hodila v Celje, ker mi je bolj pri roki. Drugače pa, a ni na oglasnih deskah v čakalnici nekaj napisano, kdaj poteka MŠ tam in da je treba poklicat prej? Men se zdi, da sem neki gledala, preden sem se prijavila v mš tle v Celju.

Brkn83, mi imamo Maxi cosi jajčko. Je baje ena najbolj varnih, pa dokaj cenovno dostopna (nekaj čez 100 eur, če ni kake akcije). Plus isofix podlogo, da se jajčka samo gor zatakne, da ni treba s pasovi pritrjevat. Aja, pa še na Quinnijev voziček se da namontirat, namesto košare ali sedeža.

Katja_p, kako ti kaj gre? Ti tvoj dovolj pomaga? user posted image Kako pa kaj rihtata vse ostalo? Jaz si kar ne predstavljam, da ne bi mela tašče tako blizu, ki nama kuha pa pere, pa z veseljem takle zvečer mal Elino pocarta, da lahko v miru kaj porihtam. Sicer tak nič ne naredim, ko je skoz v naročju in na zizi.

Ok, šibam, Elina se že dere... papa!

clock-img

17.12.2008, 22:14

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Dober veceruser posted image

No evo ze nekaj casa vas berem,pa sem se odlocla da vam se sama kaj napisem....Sama sem iz velenja,in bom rodila v celju....Ker opazam da ste same celjanarke tle upam da niste jezne k pisem...
Drugace sama sem pa v 35 tednu nosecnosti in za enkrat kar lepo napreduje...user posted image

15.1.2009 se nama je pridruzila Anina :)

clock-img

17.12.2008, 22:19

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Lunica12 dobrodošla user posted image user posted image user posted image

clock-img

17.12.2008, 22:22

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

Hvala...user posted image No sem malo gledala slike od vasega srecanja,pa morem rect da dve osebi pa poznam...no oziroma sem ju ze videla tako slucajno,na dan odprtih vrat v porodnisnici celje...

clock-img

17.12.2008, 22:24

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

Bethany, ja en mesec še ... zdj bodo prazniki, tako da upam, da se mi ne bo tko vleklo, kr bo bolj pestro. Sam za novo leto boma vrjetn letos kr doma. Ven, v gužvo ne smem it, kam na žurko mi tud  ni za it ...se boma raje doma stiskala ter si probala čimlepše pričarat najino zadnje novo leto u dvojeuser posted image .

clock-img

17.12.2008, 22:31

clock-img

lunica12

pencil-img

1268

No kathy ti pa vidim da si nekje mojih let ce se ne motim....Rok mas pa tudi par dni pred mano...In ze mas vse pripravljeno za dojenceka?

clock-img

17.12.2008, 22:56

clock-img

mami_1979

pencil-img

320

Pozdravljene!
Lepo, da ste me pogrešale.
Bom zelo kratka, ker sem prišla danes iz porodnišnice in v rokah držim našega user posted image .
V nedeljo ,14.12.,sem namreč rodila našega malega velikana Matevža.
Težak je 3.880g, velik pa 52 cm. Kaj več vam pa napišem jutri.

< Sporočilo je popravil mami_1979 -- 17.12.2008 22:58:52 >

clock-img

17.12.2008, 23:00

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

js pa zdele tk lepo vse napišem, ko pa pošljem pa mi napiše error, joj  kk sem jezna user posted image user posted image user posted image .

Bethany - hvala za te informacije. Sva midva tudi to jajčko danes gledala v Pikapolonici in jo bova verjetno res kupila, pa še kr veliko barv imajo.

Kathy - super, da že imaš vse pripravljeno za user posted image

clock-img

17.12.2008, 23:01

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

mami 1979 - čestitam za Matevža, ter da sta že doma in se lepo carkljata. Želim, vama veliko lepih dni in noči seveda, pa čim manj joka. Jutri pa še le napiši kaj, predvsem kako je bilo!!

clock-img

18.12.2008, 08:10

clock-img

betty80

pencil-img

90

mami_1979 čestitke user posted image .

Jst sem pa dons slabe volje, ker sem dobla včeraj odločbo od CSD Žalec, in mislim, da so mi narobe zračunal porodniško user posted image . Nevem sicer od kod so dobil ta znesek, morem danes klicat, ker ni to kar so zračunal moje povprečje 12-ih plač. Tak, da punce dober poglejte, ko bote odločbo doble. Men so bruto zračunal skor za 100 € manj. Morem tole porihtat user posted image

clock-img

18.12.2008, 08:34

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Pozdravljene!
Bom zelo kratka, ker sem prišla danes iz porodnišnice in v rokah držim našega user posted image .

user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke mamiuser posted image user posted image user posted image  kako se počutiš? te je matevž fejst namatral?user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

18.12.2008, 08:50

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Mami1979,čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image
Malo joka,veliko spanja....

clock-img

18.12.2008, 09:42

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

iiii mami1979 čestitam za korenjaka. Veliko prelepih skupnih trenutkovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 09:42

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: mami_1979

Pozdravljene!

Čestitke mamici, očku in matevžuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

clock-img

18.12.2008, 09:43

clock-img

Lolita23

pencil-img

2544

IZVIRNO SPOROČILO: lunica12

Dober veceruser posted image

No evo ze nekaj casa vas berem,pa sem se odlocla da vam se sama kaj napisem....Sama sem iz velenja,in bom rodila v celju....Ker opazam da ste same celjanarke tle upam da niste jezne k pisem...
Drugace sama sem pa v 35 tednu nosecnosti in za enkrat kar lepo napreduje...user posted image

Živjo!!!

Jaz sem pa blizu tebe doma in sicer iz Šmartnega ob Paki!!!!!

Dobrodošla in Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem