IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Seznam - punce kje so vaša poročila in novi datumi pregledov...nekatere si spet pridno nabirate vprašaje...take po nekja časa brišem...no nazadnje so se potem isti dan kar tri oglasile...potem pa spet nič....dejmo se malo bolj potrudit...
Oj Dali evo še moje podatke, sem vidla, da me ni gor in se spomnila, da še nisem imela časa poročat. 3. nosečost, Pdp - 3.7., spol še ni določen natančno, stara sem 30 let, do zdaj sem pridobila 3 kg, doma imam že dva razgrajača Marcela in Maruško.
ČEstitke Blu eye za korenkjaka.
Usli25 - midve se pa mogoče vidiva kje v porodnišnici? Meni so rok nekaj sem in tja prestavljali, sam jaz se kr tegale prvega vedno držim in ponavadi je kr tam nekje... Po moje bo zdej
29.6.
09 - prvi je
25.4.
05, druga
26.7.
06...
Urskaf iz kje točno pa si? Jaz sem iz okolice Štor...mogoče si pa kje blizu?

Aha, sem že zvedla. NO mogoče sva pa skor sosede - jaz iz Prožinske, ti iz Vrbnega...

Moja druga in tvoja prva sta pa isto stari - kdaj točno?Naša je 26.7.06. Pa pdp imava tudi blizu..
Srečka82 - pred 50 leti bi ti zdejle pridno pletla copatke in oblekce za svojo štručko, ker jih nebi imela kje kupit. Ti nebi bilo čisto nič dolgčas!
Hoj
Tinca84, čigava pa si?

Jaz sem bila tudi prej iz Dramelj... No glej ga zlomka, že druga drameljčanka tule gor ne, zdej smo že 4. NO pa še Katjuša...
No pa sem prišla do konca... tako je to, če par dni nimaš časa za rr.
Evo za srečanje sem jaz tudi, če bom le lahko prišla zaradi službe. Čez 14 dni imamo počitnice, tak da tisti teden nebi bilo problema...če se boste slučajno odločle za kak datum takrat. Čeprav me čaka gora za strokovni izpit, ob katerem mi je že zdej slabo...
Lepo se imejte in se pišemo...