hojla!
Jaz za knjigami, ampak me premami, da pridem vsaj pozdravit medtem, ko pijem kavico
.
Zadnje dni je tako krasno vreme, da mi je kr malo hudo, da ma dragi seminarje v Lj, jaz pa cel dan sama
. no, če bi se vsaj učila tako kot je treba:)tako pa tuhtam na morje, bazene, plaže...in sem spet nazaj!
Počutim se res odlično, zaenkrat še držim kilce na istem kot takrat, ko sem zanosila, tako, da najhujše še pride, a ne?tudi, če ne, pravim jaz:)
Ve ste v redu? Full pozitivne energije je tu gor, se mi zdi. Jah, tema je takšna ta prava, ni kaj.
A me bote dale na seznam celjskih nosečk? je bil že prenovljen pa se nisem našla
. če sem na seznamu, vsaj vem, kdaj bom rodila
ok, resno- PDP imamo 19.10. (pravi ati). Meni so dal namreč že 4 različne roke, tko da je ati svetinja trenutno
Lep sončen pozdravček in prijetno martinčkanje za vse, ki ste zunaj!
jah,vem kako je če si z mislimi drugje...jst bi tud lepo šla kr mal na morje,upam da nam bo ratalo letos iti,pa verjetno bomo šli enkrat avgusta...sam roditi še moramo prej
Mi bomo rodili po dopustu: Upam, da bo zato bolj sproščeno vse skup:)
Ja, ta tema je res malo zaspana, ampak vidim da sta prišli dve čvekice, s katerimi si bom lahko krajšala čas
. Jaz sem danes bolj lena, ker sem že cel dan na sončku. Juti bo kaj več od mene.
Kavico pijem,pa je sploh nebi smela,ker imam previsok pritisk.Saj spijem samo eno potem pa ne več.
Kako ste kaj? zgleda,da ste vse dneve bolj na sončku,ker je tu tako zatišje.
Komaj čakam,da bodo počitnice in bo moj sin doma.Pa še morja se veselim,da ga vsaj povoham,ko ga peljem k moji sestri.Sama pa ne smem na sonce,vsaj ne preveč.
Lep dan vsem

sicr sm pa spregledla kdaj točno maš pdp, ampak misli da sva max 2 tedna narazen. skratka, se jst javim, da pohitim
drugače pa mene tut počasi lovijo nosečniške težave, malo to, malo ono, grem v 34 teden... pa se mi zdi pdp po eni strani še fuuuuul daleč, po drugi strani pa vem, da bo minilo ko šus in če dete malo pohiti, bomo čez en mesec že cartali. ojoj, komaj komaj čakam
mbd, saj bo, še čisto malo, pa zveš, da imaš zdravo detece in tudi potrjen spol. takoj nam javi
Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.
Klikni in izberi svoj darilni paket!