writing-img

RE: Celjanke (z okolico)

clock-img

06.07.2008, 08:56

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

Spps in koliko si noseča???user posted image user posted image

daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasnouser posted image user posted image user posted image user posted image

sem že sama iskala kakšno novopečeno celjsko
nosečkouser posted image user posted image user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil spps -- 6.7.2008 8:58:36 >

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.07.2008, 09:06

clock-img

pencil-img

3845

vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizuuser posted image user posted image .
A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tleuser posted image user posted image user posted image ...

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

06.07.2008, 09:15

clock-img

spps

pencil-img

14046

IZVIRNO SPOROČILO: cita

vidla vidla lepo lepo jupi no pa sva dve ki sva kar blizuuser posted image user posted image .
A mi zaupaš kako si to nardila da ti pokaže ko greš na tvoj profil veš sem nova pa še nisem čist vešča vsega tleuser posted image user posted image user posted image ...

sem ti poslala ZS.tam ko ti piše MOJA RINGARAJA imaš puščico.

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.07.2008, 14:58

clock-img

spps

pencil-img

14046

kako so danes nekatere razpoložene za čvek,so temo kar potisnile na drugo stranuser posted image user posted image user posted image

kdor čaka ,dočaka?

clock-img

06.07.2008, 22:51

clock-img

HuAnita

pencil-img

5576

Vabljenje še sem, če ne pričakujete ravno več user posted image user posted image user posted image

http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=2290123&mpage=1

clock-img

07.07.2008, 17:05

clock-img

ksenci

pencil-img

1778

vam moram povedat, da je 5.5. rodila naša čveka Lunica24 in to fantka Luko in ravno na dan PDP-ja
čestitkeuser posted image user posted image user posted image

robika medva pa še kr tu, a neuser posted image

clock-img

07.07.2008, 18:06

clock-img

robika

pencil-img

290

ja ksenci midve pa se kr vztrajno tipkava,mene tile popadki cezdalje bolj matrajo in upam da bo napoved gin. drzala da naj bi dans slo cisto zaresuser posted image

clock-img

08.07.2008, 09:45

clock-img

mishel

pencil-img

553

Lep pozdravček še vam tukaj!!!

Javljam da smo že dva dni doma in da je vse OK. David je zelo priden in večino dneva tako prespi, jemo pa na 3 ure. Vsem želim veliko sreče in da boste dan, ko boste spoznale svoje sončke doživele tako lepo kot sva ga midva.

Hvala vsem za čestitke in lepe želje.

ME KLIČE DAVID, CIAO

clock-img

08.07.2008, 09:59

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

živjo punce, tudi jaz sem iz celja.

No sem pa ravno v 8. tednu nosečnosti. Vidim, pa da vas je kr veliko tle gor iz Celja.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

08.07.2008, 10:48

clock-img

Nikita

pencil-img

178

No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajaluser posted image
Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini.  V petek sem delala test in kaj vidim user posted image user posted image . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in ničuser posted image Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna.

Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim

clock-img

08.07.2008, 10:49

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

ksenci in robika sej bo vsak časuser posted image user posted image user posted image user posted image , držim pesti

mishel čestitam in uživajte v druženju in crtanju vašega Davida, sem ful vesela, a je vse OK in da se je vse dobro izšlo. user posted image user posted image user posted image user posted image

brkn83 dobrodošla med nami in veliko užitkov ter zdravo in lepo nosečnost ti želimuser posted image user posted image user posted image

no jaz pa sem še vedno pri nakupu vozička, sem odprla temo o vozičku s kombinacijo usnja, ker me zanima kaj si mislite o tem, prosim obiščite jo in dodajte kakšen komentar, ker res ne vem kaj naj naredim.

clock-img

08.07.2008, 10:53

clock-img

bučkabb

pencil-img

865

nikita tudi tebi ena lepa dobrodošlicauser posted image user posted image user posted image

glede gin. pa ti ne vem kaj velik za povedat, jaz mam svojo gin. kar v bolnici, res je da moreš mal dle čakat na pregledih, sam je fajn ko je vse tam pri roki. vpraši tja  v gin. ambulanto je velik ginekologov, mogoče ima kdo kaj fraj. sej so pa tam vsi vredo, kolker slišim, maš pa doktor Korena, Salobirjevo, Klančnikovo, ......pa še neki jih je sam se ne spomnim imenov.

clock-img

08.07.2008, 11:18

clock-img

Nikita

pencil-img

178

aha...hvala bučkabb. Če ne bo nobenega drugega konkretnega priporočila, bom pač na "slepo" nekam šla.
Še enkrat hvala za truduser posted image

clock-img

08.07.2008, 11:21

clock-img

robika

pencil-img

290

Mi pa cakamo in cakamo,celo noc me je zvijalo,pa se mal umiri pa spet po starem,G. je ocitno kiksnala ko je izjavila da se bo Tija rodila vceraj...saj bo upam da cim prej...

clock-img

08.07.2008, 11:26

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Nikita - V zdravstvenem domu Celje, je ful dobra ginekologinja  - Suzana Peternelj Marinšek, sam ne vem, če še jemlje kakšne nove paciente.

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

08.07.2008, 11:51

clock-img

Nikita

pencil-img

178

Ja, brkn83, danes sem ravno njo klicala in me je zavrnilauser posted image

clock-img

08.07.2008, 12:02

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Nikita

Poskusi v Šempetru Dr Govčevo.Ima rada nosečke.

Spps kako se pa to narediuser posted image (daj miško na moj nick nad sliko,pa ti bo vse jasno )Jaz bi tudi tako imela.
Res ne vem

Prvi sonček se je rodil 4.novembra 2001 (4080g 51 cm)
Drugega pa smo težko dočakali 20.oktobra 2008 (3420g 51cm)

clock-img

08.07.2008, 12:08

clock-img

alina2

pencil-img

36

Lepo pozdravljene . Tudi jaz sem iz celja. Imam pa en problem Nos3eča sem 35 tednov ginekolog me je pa naročil na pregled čez 4 tedne. Zanosila sem po umetni oploditvi in narejeno imam tudi cerklažo. A ni to malo smešno. Pa tudi papirjev za rodit nimam. Kaj naj storim.

clock-img

08.07.2008, 12:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Robika pri nas je blo podobno celo noč me je zvijalo in celo dopoldne in pol se je končalo in nič..... naslednji dan sem pa imela CTG (3 dni čez rok) in nič ni pokazalo no ko so me pa pregledali so pa ugotovili da sem 4 cm odprta in da grem rodit in čez dobre 3 ure sem držala svojega miškota v rokah..... zame je bil to sanjski porod :)

V petek imam prvi pregled takrat naj bi bla točno 10 tednov noseča... komaj čakam in upam, da bo vse na mestu?
Punce, ki ste rodile kako je blo na oddelku po zadnjih informacijah niso nič boljši kot so bli 2 lezi nazaj me je kr strah.... sicer je do tja še daleč sam bo hitro minlo...

clock-img

08.07.2008, 13:12

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Alina2,pokliči svojega G in mu povej za papirje,ker je mogoče spregledal.Nič te ne stane,boš pa pomirjena,saj so papirji pomembni

clock-img

08.07.2008, 13:26

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Oj!

Js sporočam, da smo včeraj izvedeli, da bomo dobili user posted image  user posted image , PDP pa je prestavljen na 6.12.

Tiste, ki ste v fazi kupovanja (al pa ste že kuple) vozičkov. Js sm dobila občutek, da se mamie odločajo predvsem med Jane in Quinny. In tadva se tud men najbolj dopadeta, sam ne vem, katerga naj vzamem. Nism pa niti se velik ukvarjala še s posmeznimi tipi vsakega. Rabim pa seveda takega, ki bo imel zraven eno dobro košaro. Ima katera izkušnje s katerim?

clock-img

08.07.2008, 13:44

clock-img

mavo

pencil-img

734

IZVIRNO SPOROČILO: Nikita

No, pa sem po dolgem času spet na "nosečniškem" delu foruma...upam, da bo tokrat dlje trajaluser posted image
Pišem pa, ker rabim vašo pomoč. Pred kratkim sem se namreč iz MB preselila v Šempeter v Savinjski dolini.  V petek sem delala test in kaj vidim user posted image user posted image . Potem pa sem se spomnila, da še nisem uspela zamenjati G. No in zdaj že 2 dneva kličem ordinacije in prosim, če bi me vzeli, ker bi se rada naročila na pregled in ničuser posted image Vse polno!!! Lepo, lepo prosim, če katera ve za kakšnega dobrega G, ki še ima prosto in bi me hotel vzeti. Res bi vam bila hvaležna.

Lep, pa čeprav deževen torek, vam želim

Nikita, v Šempetru je dr. Govčeva, ima zasebno ambulanto s koncesijo, tako da skoraj nikoli ne čakaš, sestra je fullll prijazna, z zdravnico sem pa jaz osebno tudi zelo zadovoljna. Sem imela probleme pri zanositvi, pa mi je takoj zrihtala napotnico za zdravljenje neplodnosti, pa klomifen mi je predpisala, ... pa sem šele 2 leti pri njej, ker sem se tudi sama preselila v regijo. Tel. ordinacije je 03/700-2020. Vendar to je le moja subjektivna ocena, naj ti bo v pomoč pri odločanju.

clock-img

08.07.2008, 14:46

clock-img

Tejčika29

pencil-img

417

Nikita - v Žalcu je ginekologinja dr. Milovanovičeva, za Šempeter že veš, za bolnišnico tudi, v zdr. domu Celje imaš tudi nekaj ginekologov - Peternel Marinšek, Benčič Torbico in nekaj drugih.
Nekje te bodo vzeli, ni vrag!

Jaz bom vzela voziček Peg Perego switch, ker mi je važno, da se zloži v marelo (zaradi avta) in da je lahek za dvignit, športni del gleda proti meni ali v svet, kar je zelo priporočljivo, ker pri otrocih nikoli ne veš. To je to.
Punce, ki čakate na porod - držim pesti za vas user posted image user posted image user posted image

clock-img

08.07.2008, 15:00

clock-img

mbd0411

pencil-img

1944

Se pridružujem Mavo.Res je super G v Šempetru.Sem zelo zadovoljna že kakih 10 let.Malo pojamraj in jim povej,da si slišala zelo lepe pohvale onjej in ti bo uspelo.
Meni bo 16.7. posnela 3D uz.Za 33€ kar je poceni kot berem drugod.
Pokliči jo!

clock-img

08.07.2008, 15:27

clock-img

Nikita

pencil-img

178

Mavo hvala za priporočilo. Sem tudi danes že klicala, pa mi je rekla, da majo vse polno in da naj pokličem v začetku avgusta, če bi slučajn kej blo. Sam jst ne morem tak dolg čakat na prvi pregled. Bom pa preverla še tole v Žalcu, ki jo je priporočila Tejčika29. Ja, sej sem jst tud najprej mislila, da me bojo že nekje vzel in sem odlašala s prestavitvijo G, ampak zdej, ko ga pa res rabim pa nimam sreče. Čeprav povem, da sem delala test in je bil pozitiven, jim ne pridem do živega.user posted image

Drgač pa me je danes začela utrujenost kr konkretn matrat. Pa tud občutek slabosti je neprijeten. Komi čakam, da končam dans službo in jo šibnem domov. Upam, da ne bom zaspala na cestiuser posted image

dijo

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem