Hej, Katja. No, fino, da obvladaš vse potrebno za dojenčka rihtati, hehe. Nam pa je sestra Pavlina samo omenila te matične celice in da jih zdaj tudi v SLO hranijo, sam men je tudi ful preveč 1800 eur za to. Če bi jih imela viška, mogoče še, čeprav sem toliko različnih mnenj o tem slišala, da ne vem kaj bi si sploh mislala. Tako, da se jaz tudi ne bom za to odločila. je pa še ena zastonj varianta, da shraniš v javno banko in lahko potem vsak koristi, ki bi mu prav prišlo, tako kot kri, recimo.
Ja, na akupunturo sem šla, trikrat do sedaj, vsaj petkrat bi naj šel. Je sicer res kar precej denarja, ko seštejem, koliko me bo vse skupaj prišlo, že skoraj kot za epiduralno ali ultivo, ampak sem nekak bolj za te naravne zadeve. Drugače pa je tudi za zdravnica, ki to opravlja rekla, da je znanstveno dokazano, da pomaga, in sicer v prvi porodni dobi, jo precej skrajša, posledično je hitreje mimo, bolečine trajajo manj časa in si bolj pri močeh za drugo dobo. No, jaz verjamem v to, bom pa vsekakor poročala, ko bo porod za mano. Aja, pa še tale čaj iz malinovih listov sem začela piti. Če po vsem tem ne bom rodila v parih urah, pa tudi nič nočem, hehehe
Glede handlinga dojenčka sem zasledila, da je nekaj napisano v knjigi Dojenček, navodila za uporabo.
Za Petriček se bomo pa zmenile, kje ste mislile iti, po kakem terenu, pa bom povedala, če bi še bilo to za mene, sicer pa se priporočam za en sprehod po ravnem pa kak počitek v kakem lokalu.