IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
Hej hej!
Js še vedno razmišljam, če bi šla na akupunkturo ... se morm pa do konc tedna odločit ...
A pozna katero koga, ki ima izkušnje s tem? Včeri nam je sestra Pavlina rekla, da v 90 % pomaga ... da se naj bi prva porodna doba res skrajšala.
Hm, ko ti bom jaz lahko povedala, če je
akupunktura pomagala ali ne, ti bo že malo prepozno...

Sma preblizu skupaj s pdp-jem, hehe. Ja, je pa res, da pri 10% "uporabnic" akupunkture le-ta ne pomaga in zdravniki ne poznajo razloga, zakaj ne. No, upam, da sem med temi 90%.

Ko sem se jaz odločala, ali iti ali ne, pa če dam na stran denar, ki ga zapraviš za to, sem razmišljala predvsem v tej smeri, da imam celih 90% možnosti, da mi pomaga, škodi itak v nobenem primeru ne, tako da dejansko nimaš kaj izgubiti, razen seveda denar. Pri denarju je pa vedno tak, da če ga ne zapraviš za nekaj, gre pa za kaj drugega. Pač odvisno od osebnih prioritet.
Drugače pa, ko poslušam na akupunkturi ostale nosečke, vsaka tam pozna vsaj nekaj drugih, ki jim je pomagala. Tak da... upam, da ti to kej pomaga pri odločitvi. Jaz bi rekla vsakomur, ki se o tem odloča, če finančno ne predstavlja prevelikega bremena, potem se splača probat, saj negativnih stranskih učinkov ni, in razen denarja in seveda časa nimaš kaj izgubiti. Ko npr. epiduralna pa stane še dvakrat več, pa ne moreš točno vedeti, če bo potekala brez stranskih učinkov.
< Sporočilo je popravil Bethany -- 28.10.2008 14:34:23 >