IZVIRNO SPOROČILO: Dali*
Dobro jutro punce!
Mah, spet dež. No, si grem kar zajtrk pripravit. Hmmmm...toast in kakav. Ne paše glih skupi, sam v nosečnosti vse paše.
Toast in kakav - Mmmm, slastno!

Jaz imam zadnje tedne taaaak apetit, da je groza, pa seveda ne toliko po zelenjavi in sadju (no, vsaj sadje z veseljem jem), ampak predvsem po redilni hrani

, kot so kruh z čokoladnim namazom pa razni keksi, sladkarije ipd... Grozno... da o slanem ne govorim, sam se temu izogibam, ko mi že brez tega voda zastaja po telesu. Ampak, pravijo, da gre potem vse ven in dol, se s tem tolažim, hehe.
Aja, sem pa bila zadnjič v Milerju v Velenju in kupla zloglasni modrček za dojenje in je res zelo udoben.

Škoda, da ga nimajo tudi v črni barvi. Pa poleg tega še neki drobnarij za dojenčka, pa je vse skupaj naneslo skoraj 60 eur

, pa nimam nč kej za pokazat... Ampak, če mi za kej ni škoda zapravljat, je to za bebiko. Sebe sem kar na stranski tir postavila, nimam sploh nobene želje po čem novem...

A ni to hecno, kak se hitro spremenijo prioritete?? Sem si že rekla, da bom drugo leto takle čas, ko se bo treba vrniti v službo, nadoknadila in šla v šoping po nove cote.