cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Celjanke (z okolico)

clock-img

12.11.2008, 15:51

clock-img

urška13

pencil-img

156

Dali* hvalauser posted image
..pa da vidim, če deluje

clock-img

12.11.2008, 15:55

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

urška - deluje! Hura!

A prideš jutri na srečanje Celjank? Si iz Celja?

clock-img

12.11.2008, 15:59

clock-img

urška13

pencil-img

156

ja, se mi prav dopadeuser posted image  hvala še enkrat za pomoč.
kot sem napisala, ja, sem iz celja, a žal ne morem na srečanje, ker sem v službi. naslednjič, če se boste zmenile popoldne ali med vikendom.
lepo se imejte:)

clock-img

12.11.2008, 16:01

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: urška13

Bethany, meni se tudi zdi, da nas je ogromno. al pa jst samo še to vidim user posted image  držim pesti, da se ti bo ta mala čim bolj držala PDP-ja.

user posted image user posted image A ne da? Al pa zdaj ko smo same nosečke, jih toliko bolj opazimo. Od kod natančneje pa si?
Hvala za pestke! user posted image

clock-img

12.11.2008, 16:03

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Bethany - ti si delala pri naši g test za streptokoka?

Nisem! Se niti nisem spomnila na to. Prejšnji teden sem prvič pomislila na to, ko je Katja omenila. Zdaj pa sem pomoje že malo pozna.

clock-img

12.11.2008, 17:04

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Madonca, dve urci me ni blo, pa ste se tk razpisale, da sm si mogla kr čas vzet user posted image

Urška, dobrodošla in škoda, da jutri ne morš prit. Pa sej je tu še veseli december, ko bomo Bethany, martka in jaz pršle z vozički na kuhano vino, ostale boste pa uživale v zadnjih mesecih user posted image

Mene dans čaka še ena obveznost (pa kr ne zmanjka jih, no ...): imama ob 18.00 z mojim tist posvet s psihologinjo, ki je še del MŠ. Sej niti ne vem, če ti kaj pametnega povejo ...

Drug teden morma pa še uredit očetovstvo, pol pa mislim, da sm s papirologijo konec do rojstva user posted image . Si bom najbrž kr seznam nardila, kaj je treba pol vse prštimat (očetovski dopust, zavarovanje, otroški dodatek, ...).

Bethany, a si se ti že odločla, ktero pediatrinjo bo imela tvoja tamala? Boš pol poklicala v posvetovalnico, ko boš pršla domov? Sem zadnjič gledla v tistem delu ZD, ko je posvetovalnica, da so ene 4 al 5 pediatrinj. A misliš, da ti kr sami dodelijo ktero, ko se zmeniš za prvo posvetovalnico? 

clock-img

12.11.2008, 17:05

clock-img

katja_p

pencil-img

2476

Dali, a mi lahko jutri prneseš s sabo tiste CD-je? Js ti ga bom kr presnela zdle pa ti prnesem zraven.

clock-img

12.11.2008, 17:56

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p
...

Bethany, a si se ti že odločla, ktero pediatrinjo bo imela tvoja tamala? Boš pol poklicala v posvetovalnico, ko boš pršla domov? Sem zadnjič gledla v tistem delu ZD, ko je posvetovalnica, da so ene 4 al 5 pediatrinj. A misliš, da ti kr sami dodelijo ktero, ko se zmeniš za prvo posvetovalnico? 

Jooj, še to - pediatrinja! Ja, ko pridem iz P. bom kr poklicala za prvo posvetovalnico, takrat baje prideš kr k eni, ki pač takrat dela, potem pa se odločiš katero bi želela imeti. Jaz bom verjetno zbrala glede na izkušnje prijateljic, ki že imajo bebike in so zadovoljne z izbranim.

Ja, js tud morem še naredit seznamček stvari, ki jih bo potrebno urediti po rojstvu, da bo moj malo okol letal in urejal. user posted image Ga bom sem gor pripela, da bo tudi drugim prišel prav, pa če bom kej pozabila, lahko dodate. user posted image

clock-img

12.11.2008, 18:08

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: katja_p

Dali, a mi lahko jutri prneseš s sabo tiste CD-je? Js ti ga bom kr presnela zdle pa ti prnesem zraven.

jih žal še nimam, ker se nisma še nič videle. 

clock-img

12.11.2008, 19:42

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

hej...evo končno mene...jao cel dan sm bla okol...sm tttkkk zmatranauser posted image ..am kdo zdj pride ju3?user posted image

clock-img

12.11.2008, 19:53

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Seveda pridemo.

Jaz, Bethany, Katja_p, martka + še ena februarčica...

Pa ti?

clock-img

12.11.2008, 19:54

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

bethany - katera pe je tvoja ginekologinja, če ni skrivnost?

2.6.2007 - sva si rekla usodni DA
4.2.2009- smo dočakali našega novega družinskega člana- Nika

clock-img

12.11.2008, 19:56

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

Moja in od Bethany G je Korana Kuštrin - ZD Laško. Največja carica med ginekologi!!!

clock-img

12.11.2008, 19:58

clock-img

_kathy_

pencil-img

733

ja...pridem;)am...s katerim tednom začneš hodit na ctg?

clock-img

12.11.2008, 20:01

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

sem mislila, da ste vedve iz Celja!!!

clock-img

12.11.2008, 20:08

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

sej sma obe iz Celja, sam G imava pa v Laškem.

clock-img

12.11.2008, 20:09

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

super, se vidimo ju3.

CTG mislim da okol 36 tedna

clock-img

12.11.2008, 20:09

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: Dali*

Moja in od Bethany G je Korana Kuštrin - ZD Laško. Največja carica med ginekologi!!!

Res je!! user posted image user posted image

clock-img

12.11.2008, 20:11

clock-img

Bethany

pencil-img

2550

IZVIRNO SPOROČILO: _kathy_

Takrat, ko ti ginekolog reče. user posted image Js sem začela s 36-tim. Nimajo pa vsi G. enake prakse.

clock-img

12.11.2008, 20:13

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

Dali - sorry. In če ni skrivnost iz katerega konca Celja pa ste?? Mal me zanima, če je kakšna iz moje bližine, da bi lahk skupaj potem vozičkale, pa na kako kavo šle.............. v glavnem, da bi se imela s kom družiti (seveda s kakšno, ki ima otroka al pa ga pričakuje). Namreč od mojih kolegic še nobena nima otrok, in mi je potem kr mal zoprno.

clock-img

12.11.2008, 20:19

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

Kak je ju3 s srečanjem ne najdem kje ste se menla kje in kdaj pa kolk vas je?

clock-img

12.11.2008, 20:20

clock-img

pencil-img

3845

brkn od kod pa si ti???

Sanje nikoli ne zasovraži pa četudi se ne uresničijo...

Laura 26.07.1999
Lia 06.02.2009

clock-img

12.11.2008, 20:22

clock-img

brkn83

pencil-img

3022

cita: celje  -ostrožno

clock-img

12.11.2008, 20:22

clock-img

Katjusa

pencil-img

12159

IZVIRNO SPOROČILO: martka

ja, tam pri mehiški... med pomarančo in mehiško... sicer pa se menda ja ne bomo trebuharice zgrešile...
a smo potem kar zmenjene ob 11h?
FINO!
A VIDITE, DA SE DA!!!user posted image   Zdaj smo pa zmagale! jaz že tako dolgo nisem tortice jedla, da se mi zdaj že samo ob misli na četrtek sline nabirajo...

aha sem našla.... sam še vedno ne vem kje je to.... sicer ni rečeno da pridem.... a bo katera pripeljala kakega otročička že s sabo?

clock-img

12.11.2008, 20:23

clock-img

Dali*

pencil-img

3349

IZVIRNO SPOROČILO: brkn83

Dali - sorry. In če ni skrivnost iz katerega konca Celja pa ste?? Mal me zanima, če je kakšna iz moje bližine, da bi lahk skupaj potem vozičkale, pa na kako kavo šle.............. v glavnem, da bi se imela s kom družiti (seveda s kakšno, ki ima otroka al pa ga pričakuje). Namreč od mojih kolegic še nobena nima otrok, in mi je potem kr mal zoprno.

Jaz sem v bližini bazena, pa ti?

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem