cookie-img

Spletno mesto uporablja piškotke

za zagotavljanje spletne storitve, analizo uporabe, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih brez piškotov ne bi mogli nuditi. Z nadaljnjo uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.

writing-img

RE: Noseča in sama

clock-img

02.01.2008, 01:33

clock-img

piščanc

pencil-img

3674

če otroka načrtuješ, si ga neizmerno vesel. če pa rata slučajno, je pa vedno prvi korak strah. 

preden sem jaz dobila svoje sončke, tudi nisem vedela, kako grozen je ta korak. sedaj sem samo srečna, da mi nikoli ni bilo treba tega misliti.

je pa smešno da ima ta tvoj kerlc že dva otroka in da ne razume grozote splava. v glavnem pogovorita se in kot pravi mali princ - if you love something set it free, if it comes back to you it is yours forever, if not it was never yours to begin with.

samohranilstvo je težko, ampak veliko lažje od splava. ni pa nemogoče.

iz malega zraste veliko

clock-img

03.01.2008, 00:02

clock-img

viv_

pencil-img

9144

IZVIRNO SPOROČILO: dory
Bravo! Sem te mela za manj preračunljivouser posted image ...in kot so že mnoge pred mano rekle..s polne rit ni težko srat!

Jooooooooj, ste že dolgočasne s tole polno ritjo...  Ampak meni je še vseeno bolj všeč tale pregovor:"Kakor si boš postlal, tako boš spal." user posted image  

Mirna - 19. 12. 2003
Zarja - 30. 10. 2006

clock-img

03.01.2008, 10:56

clock-img

dory

pencil-img

8852

IZVIRNO SPOROČILO: viv

IZVIRNO SPOROČILO: dory
Bravo! Sem te mela za manj preračunljivouser posted image ...in kot so že mnoge pred mano rekle..s polne rit ni težko srat!

Jooooooooj, ste že dolgočasne s tole polno ritjo...  Ampak meni je še vseeno bolj všeč tale pregovor:"Kakor si boš postlal, tako boš spal." user posted image  

ko bi vedla kako si šele ti dolgočana :)

In nč bat, kljub ovinkov mamo tud pr nas polno rit vsega :)

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem