writing-img

RE: Krvomočnica? Pravi mesec za zanositev?

clock-img

09.01.2008, 22:23

clock-img

RENY19

pencil-img

99

zivjo punce mene zanima  ali je ta caj isti kot zenski caj ki se da kupit v sanolaborju. jaz sem  kupila  zenski  caj ( plahtica).  prejsni mesec sem pila ta caj in sem  ta mesec   imela boleco user posted image  tako kot  da bom prvic v zivljenju dobila, ponavadi  ni bolecin  in tudi kmalu se je znebim :).

clock-img

10.01.2008, 22:46

clock-img

Matej@

pencil-img

85

Ne, Reny19, to ni isti čaj. Seveda pa lahko ima prav tako ugodne učinke na "tam spodaj" user posted image .

Anonimen, po moje to, ali si sladkaš ali ne, ne bi smelo imeti vpliva na učinkovitost. Je pa kar res, kar so zapisale že nekatere prej o krvomočnici, da je okusen za pit, po moje se ti niti ne bo zdelo potrebno, da ga sladkaš.

clock-img

11.01.2008, 12:15

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

Bom še jaz pristavila piskerček, tudi jaz sem pila tale čaj in tudi takoj zanisila. Če je res to rpipisati temu čaju ne vem, sem si pa mislila probat ni greh. Kupila sem ga v sanolaborju na Viču v Interšparu, gor so navodila. Meni je bil čaj sicer nagravžno zanič, samo se navadiš, pila sem ga pa samo jaz.

clock-img

11.01.2008, 15:30

clock-img

Colicka

pencil-img

174

lea kolk časa si ga pila?

clock-img

11.01.2008, 15:36

clock-img

Lea2007

pencil-img

248

En mesec, začela sem po koncu menstruacije in ga pila še en teden po ovulaciji. Približno od 1.12.-20.12..

clock-img

11.01.2008, 15:39

clock-img

Colicka

pencil-img

174

Aha, no pol si bom pa še jaz kupila tole krvomočnico in jo bom pila, pa da vidimo :) hehe
Thanks!:)

Colicka

Novorojena deček in deklica sta s štorkljo letela nad deželo k svoji družini. Pa se oglasi deček: "Si tudi ti zdaj prišla na svet?" "Kaj si mislil, da sem tvoja stevardesa?" se je oglasila deklica.

clock-img

29.03.2008, 21:54

clock-img

lunica 85

pencil-img

737

tudi jaz ti čestitam ,no obema na tej temi za nosečnost.tudi jaz pijem ta mesec prvi mesec čaj krvomočnica in naj povem da mi je okius kar prijeten.pijeva ga oba s partnerjem,upam kmalu na user posted image črtico in da sem srečka user posted image .več o tej krvomiočnici si pa lahko preberete na temi čak krvomočnica(zanositev,upajmo skupaj) in tam lahko več preberete.no pa čim več uspeha pri  delanju user posted image in seveda ljubezni.user posted image user posted image user posted image

Čakamo na presenečenje v Januar+ju!!
Poraz premagujem z upanjem, da bom nekoč zmagovalka.Vem da bom!!!

clock-img

30.03.2008, 12:09

clock-img

TODY78

pencil-img

114

jaz pa če dan pijem plahtico, zvečer pa krvomočnico!

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem