writing-img

RE: Majčice 2007-2.del

clock-img

05.03.2008, 14:19

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jaz bi tudi ene, tele:user posted image

Spet isti štos s poštnino, če naročiš 3 kom pridejo 7,8€/kom, če recimo 7 pa samo 7,5€/kom. Kaj bomo spet naročale?

clock-img

05.03.2008, 14:26

clock-img

tejč

pencil-img

1926

user posted image user posted image user posted image user posted image ; Putka, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image : JAZ SEM ZA! Res.

http://www.moj-album.com/uredi/tejc/7435703/

clock-img

05.03.2008, 14:39

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

user posted image user posted image user posted image Jst bi tudi imela copatke...user posted image user posted image user posted image ... Katera bo zbirala naročila...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

clock-img

05.03.2008, 14:45

clock-img

tejč

pencil-img

1926

user posted image

mi bi tele.
joj, jaz bi se že javila za pobirat naročila, ma, pojma nimam potem naprej, kako in kaj se to plačuje, paypal???pojma nimam. Kaj če bi kar šefinjo najkupov- Putka prosili?user posted image

clock-img

05.03.2008, 15:09

clock-img

dodi

pencil-img

1176

Ojla!

Ravno dobro smo prišli domov.Imeli smo NFZ,pa v Kranj smo skočili po nakupih,prvič sem bila v Lidlu in sem presenečena nad cenami...vsaj enkrat pozitivno... user posted image user posted image user posted image

Ob 17 uri pa moramo biti zopet v Železnikih,ker Janja nastopa na prireditvi za dan žena in nastopa zopet v petek.(hodi k ritmiki in k dramskemu krožku...) Tako da se do zvečer zopet poslavljam user posted image user posted image user posted image

Čiščenje hiše,medtem,ko otroci odraščajo,je podobno kidanju snega,medtem ko sneži...

clock-img

05.03.2008, 15:12

clock-img

felicia

pencil-img

2590

Mate pa veselo dodi in kako ne bi imeli poleg 10 nadobudnežov- ti vsaj dolgčas ni heheh

clock-img

05.03.2008, 15:30

clock-img

felicia

pencil-img

2590

no danes za kosilo bo tetenine s sirom za Uroša pa špinača, kuhana govedina in pire

clock-img

05.03.2008, 17:54

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Spet jazuser posted image Kaj če počakamo, da tale pošiljka pride, da vidimo kako je s carino? Potem pa lahko novo rundo naročimouser posted image .

clock-img

05.03.2008, 23:16

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Ja kje pa ste vseuser posted image .
Jaz sem bla zdele na pijači s prijateljco od 19ih pa do 22.30user posted image . Sva se naklepetale ko nore. Moj je pa sam Lano zrihtal. Zdej grem pa spat. Lahko noč, punce!

clock-img

06.03.2008, 07:33

clock-img

tejč

pencil-img

1926

IZVIRNO SPOROČILO: Majchi

Ja kje pa ste vseuser posted image .

Jutro! PA to ne morem verjet, da so majčki tako pridni in spijo. Ker Maša je prav poseben rang, kar se tega tiče.

clock-img

06.03.2008, 08:19

clock-img

tejč

pencil-img

1926

mi2 greva v lj. pokličite, ko se zbuditeuser posted image . okrog 11 se morbit dobiva z juniorko v leclercu.
čau

clock-img

06.03.2008, 08:29

clock-img

Putka

pencil-img

3105

Jutro! Me je tolk glava bolela, pa moj se je v službi zadržal (user posted image ), sem šla ob 9h spat. Katja pa zdaj še spi, moram izkoristiti. Da v miru zajtrk pojem namreč.

clock-img

06.03.2008, 08:33

clock-img

petrazg

pencil-img

2727

Jutro...

Nas ne bo nikamor, smo še kar bolani. Sedaj sem še jst bolana (glava me boli za znoret, iz nosa teče v potokih user posted image ), Anže pa je skoraj čisto ok. Malo še pokašlja sem in tja, hropi zelo malouser posted image user posted image user posted image ... Nagajivček je pa 100 na uro... Mora vse za nazaj nadoknadit... user posted image

Se grem malo uležit, pa zaspat če bom lahko...

26.5.2007 naju je s svojim rojstvom osrečil ANŽE... najina sreča in največji ponos...
7.5.2009 smo dobili še enega sončka... LUKA je njegovo ime...

clock-img

06.03.2008, 10:46

clock-img

lex

pencil-img

6532

10. marec, Domžale

1. juniorka

2. Putka
3. Rogljicek
4. BAMBINA_

5. tejč
6. sugar
7. Majchi
8. felicia

9. petrazg
10. ancka1
11. Petrinja
12. indy

13. vanesa24
14. Eca
 15.rožica81

user posted image  

me res ne bo, ker sva včeraj cel dan zabila v Ljubljani na sejmu dom, jaz pa še nič ne znam. Ker sem bla ful zmatrana (sem se mogla orng nazaj držat, da se na kak Dormeo nisem spravlauser posted image ) se pol včeraj nisem nič učila, dans mam pa še Aleksa doma, ker je včeraj 2x bruhal, no dans je OK tako da jutri pakira nazaj v vretc.

Vse tiste, ki uvajate malčke v vrtec naj vam povem, da uživajo! ve pa trpite. Jaz vem, da sem Aleksa takrat cel dopoldan poslušala ko je jokal, drugi dan je bila pa iz igralnice tišinauser posted image , edino vrat niso smeli zapretuser posted image  tako da so imeli vsi neomejen izhod v garderobouser posted image

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

06.03.2008, 11:14

clock-img

kaya2007

pencil-img

3944

punce, dajte mi prosim povedat s čem ste ve uvajale gluten in kako veš, če je reakcija nanj? sem se odločila, da ji ga bom počasi dala, ne bom poslušala našega pediatra in čakala do 1 leta..že zaradi kil ne.

clock-img

06.03.2008, 11:46

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Kaya, jaz sem ji kar kakšen baby piškot probala dat, ker ga itak en cm samo poje. Al pa mal kruha, ki ga valja po ustih in skoraj nič ne poje.
Drugače sem ji pa zadnjič naredila zelenjavno kašico in vanjo vkuhala polnozrnate špagete in zmiksala. Do zdaj sem ji to delala z riževimi rezanci, ki nimajo glutena.
Aha, pa v govejo juhco ji gres vkuham. Ne delam knedelčkov, ker bi jih itak potem mogla zmiksat, ampak sam gres noter stresem in mešam, da se zgosti. Pa ribano kašo sem tud že dala, ampak zmiksala, ker za našo so to preveliki koščki.
Sem pa tud jaz s tem začela šele kakšne 3 tedne nazaj, nekje pri 8,5 mesecih.

clock-img

06.03.2008, 12:59

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Jaz sem ena tistih, ki bolj mal komplicirauser posted image  Tako, da sem ji skuhala ovsene kosmiče in zmešala s kakšnim sadjem (jabolko+cimet ali banana), včasih tudi z jogurtom. Dajem ji tudi Barilla testenine (brez jajc), na kruh je pa itak nora in bi ga pojedla kolkr ji ga dam. Tok je pri nas glutena za1x.

clock-img

06.03.2008, 13:01

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

Aja, pa gres ji skuham na riževem mleku, ga ma ful rada, včasih je samega, včasih z jabolkom. Naredim ji pa tudi kak knedl za v juho. Zmešam le rumenjak in gres in skuham v goveji juhi.

clock-img

06.03.2008, 13:04

clock-img

lex

pencil-img

6532

naša je pa zadnjič od 1/4 žemljice skor vse zmazala. Pa testenine je takšne kot mi, gres je dobila skuhan v juhi že ful hitro. Zadnjič je jedla zlate kroglice, pa tud ribance že. Alerigija na gluten je celialkija pa si mal pobrskaj po netu. Ampak res ne vem zakaj delajo tako paniko okoli tega. Pa že. Jaz nisem pri nobenem komplicirala, ker pol ne vem kaj bi alina jedla, ko noče nobenih zelenjavnih stvari jest, razen krompirja in špinače.

Najlubkejša stvar, ki se nam lahko zgodi, je dojenčkov smeh. (Sigmund Freud)
-----------------------------
Takole pa napreduje naša hiška. http://www.podsvojostreho.net/weblog.php?w=120

clock-img

06.03.2008, 13:28

clock-img

rogljicek

pencil-img

970

A celiakia se takoj pokaže? Namreč bivši sošolec je dobil celiakijo pri 18.letihuser posted image

clock-img

06.03.2008, 13:30

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Jaz mu tudi brezjajčne testenine naredim (ravno danes jih je zmazal cel lonček s sirčkom in mlekom user posted image ), pa kruhovo sredico zdrobim in v mleku namočim (za večerjo), brezjajčne piškote papca (kadar hoče mami imeti 20 minut miru user posted image , toliko časa se namreč ukvarja z enim piškotkom in takrat je totalna tišina), no, pa seveda razne kašice z glutenom... Začela sem pa isto kot Majchi, s piškoti. 

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 6.3.2008 13:45:01 >

•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•*´¨`*•.¸¸.•
*...*..:::: ...*...*...*...*...*...*...*...*...:::::..*...*

clock-img

06.03.2008, 13:42

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

IZVIRNO SPOROČILO: rogljicek

A celiakia se takoj pokaže? Namreč bivši sošolec je dobil celiakijo pri 18.letihuser posted image

Tipična celiakija se pojavi v zgodnjem otroštvu. Veliko ljudi s celiakijo pa znakov obolenja nima ali pa se pojavijo kasneje, ampak se stanje ob brezglutenski dieti normalizira (latentna celiakija), medtem, ko je pri t.i. tipični celiakiji sluznica tankega črevesa znatno spremenjena.
Vir: stric Google user posted image

clock-img

06.03.2008, 13:48

clock-img

Majchi

pencil-img

2395

Punce, glede VSM-ja:
Že par dni razmišljam in razmišljam in razmišljamuser posted image  in zraven ugotavljam, da bomo res težko najdle gostilno, kjer bi imeli previjalnico, kotiček za male plazilce, velik prostora za vozičke, po možnosti posebno sobo,... Naši malčki čedalje več zahtevajo.
V glavnem, takole. A mora bit gostilna? Prejle sva se še s Tejč pogovarjale in prišle do zaključka, da bi bla najboljša ideja, če bi se dobile kar v City Parku v Lj. in sicer Pod vodo. Tam imamo:
- brezplačen in velik parking
- ni ga težko najti (za tiste, ki še niste ble)
- to je v bistvu slaščičarna (če kateri polg kavice zapaše še kakšna kremšnita)
- Notri je fuuul velika igralnica in po tleh blazine
- je dovolj prostora za vozičke
- zraven je mehiška restavracija, sparova restavracija, pizzeria,..., če bo katera hotla na kosilo

V glavnem, lahko bi bile na blazinah z malčki, vmes spile kavico. Če bi katera želela, gre lahko nekaj pojest in se spet vrne. Pa nobeden nas ne bi preganjal, nikomur ne bi ble v napoto, dopoldne ni nobene gužve, počasi se lahko vse "nakapljamo",... Previjalnica je pa zraven (v igralnici).
No, kaj pravte? Aja, pa Tejč pride s krofiuser posted image !

clock-img

06.03.2008, 13:51

clock-img

BAMBINA_

pencil-img

3394

Majchi jaz sem definitvno za user posted image user posted image user posted image user posted image A bi se dobile ob desetih ali vam je to prezgodnja ura? Mi2 sva namreč lahko tam najkasneje do dveh, ker potem šibamo na RD.

< Sporočilo je popravil BAMBINA_ -- 6.3.2008 13:52:26 >

clock-img

06.03.2008, 13:57

clock-img

tejč

pencil-img

1926

No, Majchi, saj sem ti rekla, meni se zdi to daleč najbolje, ker bi res bilo za vse najbolje. Itak ne bi nikjer mogle sedet za mizo, ker so naši mali nadebudneži postali zahtevni bolj od vozičkauser posted image . Ko pa smo bile v Celju, so bili pa bolj razstavni eksponati, tako da...zdaj prihajajo novi časi.user posted image
JAZ SEM ZA!user posted image
JA, in tejč,user posted image user posted image user posted image , pridem s krofi, upam da bodo ratal. Sam še ne vem, kako jih naj transportiram-kakšna ideja?????

Zadnji članki

article-img

DARILNI PAKETI

article-img

Vsak mesec podarjamo bogata darila nosečkam, družinam z novorojenčki, malčki in otroki, parom, ki si želijo otroka in ženskam, ki bi se razvajale.

Klikni in izberi svoj darilni paket!

Darilni paketi - Prijava Nosečka
Darilni paketi - Prijava Novorojenček, dojenček
Darilni paketi - Malček (od 1 do 3 let)
Darilni
Darilni paketi - Želiva si otroka
Darilni paketi - Ženska sem