IZVIRNO SPOROČILO: petra a
gledam kolk stvari ma naša ta mala,pa to je nenormalno velik,pa kar še kupujeva, če je pa vse tok srčkano in luštno
Razen če ne misliš imeti še par otrok, ti svetujem da malo racionaliziraš. Jaz bi tudi pol štacune kupila, potem mi je pa tako hudo, ko npr. oblekico iz Okaidija 2x obleče, pa jo dam v škatlo. Zdaj kupujem kar rabimo, ponavadi parkrat na leto Vesni komplet garderobo nabavim, ker hitro raste. Si naredim seznam kaj rabim (6 trenirk, 2 jopici, 10 parov štumfov..) in nabavim, pa pazim da gre vse skupaj in se lepo kombinira (in da je temno, ker je bolj packa). K sreči bo Katja veliko ponosila.
Sem ugotovila, da nakupovanje kar povprek (sploh za baby-je ki res hitro rastejo) ni ekonomično. Imam v omari lepe lakirane rdeče čeveljce Geox (si lahko mislite koliko so bile), katere je imela Vesna na nogah točno 3x, se pravi vsakič me je koštalo ene 15€
In tako ali tako oblačimo mamice otroke vedno v iste stvari.
Aja, na razprodajah pa zdaj kupujem tudi vnaprej, ker vem kakšen stil ima Vesna in kaj največ nosi, pa imam tudi kakšno stvar za 8 let. No, zadnjič sem bombažno jopo po letu iz omare povlekla, je Okaidi in je za 8 let. Pa je Vesni čisto prav.