IZVIRNO SPOROČILO: kjava
da bi se pa v uno trugo od solarija zaprla pa ni šans! Sploh nisem vedla, da maš lahko tud odprto.
Eni solariji imajo lahko na pol odprto, drugim pa pokrov dol pada. V tem primeru sem pripravljena roko 10 min v luft držat, sam da se mi ne zapre. Sem pa opazila, da bolj, ko se bližam koncu sončenja, manj imam lufta, ker se počasi navajam na tesnobo. No, zdaj me pa itak že več kot leto dni ni blo, tko da bo treba vse od začetka.
Petra a, kriminalko? A ti začnem o strahu pred višino

? Ne, res! To se pa res bojim. Npr. tiste mrežaste stopnice, ki vodijo na vrh tobogana (Terme 3000 al kaj so že v Atomskih toplicah, Podčetrtek). Ko sem na silo (včasih se res mučim) prišla do vrha, so se mi noge že tok tresle, da sem komaj čakala zeleno luč na semaforju od tobogana, da sem se vrgla z glavo naprej v tist tobogan, ki je v bistvu tunel. Pa čeprav me tud tisto pošteno utesnjuje, je bila vsa tesnoba+adrenalin nič v primerjavi s tistim strahom pred višino. Mah, če se vsaj ne bi dol vidlo. No, potem bi bil pa zaprt tobogan problem

.
Sem pa nekje zasledila, da v Grand Canyonu delajo takšno stekleno ploščad, po kateri se turisti lahko sprehajajo in gledajo dol v kanjon

. Over my dead body!!!! Sem slike gledala, tja me pa ne zvlečejo!!