IZVIRNO SPOROČILO: karatina
V Aladinu so dobili ful novih stvari, pa še kar nekaj imajo akcij. Sva s Karin predvčerajšnjim komaj nesle vrečko domov
. Sem videla tudi jaknice za fantke in punčke.
Včeraj sem bila V Leclercu v trgovini Wenice oz.Aladin in nekaj so imeli znižanih stvari,tako da sem mu kupila ene rdeče hlače in majčko zraven za spomladi in poleti.V druge Aladine nisem šla,ampak v Wenice jaknic nimajo,dobijo drug teden celoten nov program oblačil. Jaknice pa imajo tam od št.68 naprej,jaz bi pa rada eno št.večjo oz.74.Bomo videli,kaj imajo v drugih otroških trgovinah,mogoče so ali bodo v C&A tudi kaj dobili.
mml,tudi jaz sem včeraj prvič Klemena dalj časa pustila v lupinici na obisku,pa potem doma tudi in je dosti bolj zadovoljen,kot da leži.Pa se mi zdi,da ga tudi manj črviči tako,ponoči pa sem ga dala spat na hrbet,lavico pa postrani in je zjutraj prdal in ni bilo sile,kot prejšnje dni,ko je

od sile.
Tudi Klemen že na veliko tolče po igračkah,bolj mu leži desna roka,verjetno bo desničar

.Zelo veliko se tudi pogovarja in smeji,najbolj pa mu gre črka O.
Kengurujčka bom tudi jaz začela uporabljati malce kasneje,čeprav je zdaj star 2 meseca in pol.Kak mesec bom še počakala.
Je pa ponoči zelo pridno spal (kdaj pa ne

),in se zbudil le 1x,prvič po 5,5 urah,drugič pa po 4h.
klepetka,ne samo puncam,tudi fantje rabijo animacijo non stop ko so budni,npr.Klemen,potem pa zaspi za pol urce maksimalno in je spet buden.Meni je važno,da ponoči res pridno spi že od vsega začetka.
katee,tudi Klemen ima slikice nad previjalno...
obrigit,zdaj bo pa ati vedno doma...