Joj, internet trenutno spet dela. Zadnje čase nas res jezi
Z Gapšerjem sva bila zjutraj že na sprehodu, zdaj sva se najedla in previla, pa že dalje panka zunaj na sončku. Jaz sem pa hitro prišla pogleda, če internet dela.
IZVIRNO SPOROČILO: ursalara
...kondomi pa tudi ne pridejo v postev ker to je isto kot da bi vijolice skozi gas masko vohal,no in potem pride samo pazi varijanta na vrsto!
Jaz pa se nikakor ne morem odločiti za 'pazi' varianto. Se preveč bojim, da bi čez 9 mesecev imeli še eno štručko.
Gašper ima tudi nad previjalno medvedke in Puja ter nejgove prijatelje. Se prav zastrmi v njih, ko se previjamo
nana jaz sem tudi gledala BB, po mojem bo še prav zanimivo, sploh ko bodo živeli v dveh tako zelo različnih svetovih
obrigit jaz imam tudi zdaj solzne oči

Si kar ne morem predstavljati, da je odšel, ko si bila še noseča. Samo da ste zdaj skupaj in da ne rabi iti več nazaj.
triš prenesi Maticu vse najlepše želje
IZVIRNO SPOROČILO: mml
mala pikica kaj misliš, če bi seznam z RD naših sončkov pripopala na vsaki 10. strani (se pravi 10, 20, 30,...), da bi jih lažje našle in čestitale ob obmesečnicah?
Kaj pa pravite, da bi dopisale še RD datume mamic (lahko brez letnic), da bi čestitale še mamicam ob njihovih praznikih?
mml velja, bom uredila Punce, torej zaupajte nam še datume vaših rojstnih dni, brez letnic
Zdaj pa grem hitro nekaj skuhat, malo pospravit, potem pa še na en sprehod, če bo seveda še sonček. oravite, da je v Ljubljano že vse sivo.