Dan,
no pa je končno petek, kar pomeni, da ne bom več sama z obema čmrljema. Manca je boljše, že od včeraj nima vročine, še vedno pa kašlja kot strasten kadilec po 40 letih kajenja, iz nosu ji teče grozljivo zelen smrkelj
in sploh je tečna in zahtevna za 4, se vidi, da ji je dolgčas za znoret...
...Matica so včeraj zvečer precej mučili krči in tudi noč je bila temu primerna, danes je pa že bolj miren in tudi poliva ne, tako da se očitno stvar umirja, skratka živmi v upanju, da bo naslednji teden stanje že podobno normalnemu. Me je pa prej klicala varuška, da je bila na pregledu pri G, ker je krvavela (sem že videla, kako iščemo sredi leta varstvo za Manco
) in je na srečo vse OK. Matic in
spita v dnevni sobi po kosilu
, Manca se pa tlači v prevleko za odejo in teži, da naj grem ven iz njene sobe...ja zgodaj je začela, kaj šele bo
Manca iz nenznanega razlgoa protestria, če dam Matica na tla v telovadnico in pri tem ponavlja, da Maticu ni všeč...kdo bi jo razumel, ker Matic čisto uživa in ostane na tleh tudi do pol ure
lusa ne se sekirat za "zmečkana" oblačila ameriške hotelske sobe imajo v sobi kot standardno opremo likalno desko in likalnik...tako da sploh ni panike. Lepo se imejte, ko boste same in čim manj stresov in pretresov
poroka mi2 sva se poročila davnega leta 1996, takrat sva se poznala že skoraj 7 let in večino tega časa sva tudi živela skupaj kot študenta, tako da sva že prava dolgoprogaša, kar se najinega statusa tiče
, slikco bi pa morala kakšno poskenirat, pa nisem prepričana, da sodijo moje fotke med vse te lepe in super moderne neveste in ženine
klepetka prav super si mi s tem tvojim "zažiganjem" dud
, upam, da imaš po tem kakšno rezervo, da ni panike pri Lani
. Kako je kaj Lanin refluks in polivanje?
nana, mala pikica, katee kako so vaši fantiči prestali ceppljenje? Upam, da brez posebnih težav
mala pikica teoretično se lahko okus mleka spremeni nekaj dni pred nastopom M...Sicer pa upam, da bo Gašper kmalu pogruntal, da je boljše piti pri mamici, kot iz stekleničke, je pa možno, da protestria, ker po steklenički lažje in hitreje teče kot, če mora piti pri tebi in se zato pritožuje in razburja...
Se grem spokat...moramo v trgovino, čeprav bova po mojem z Maticem ostala doma, ker spi in mi ga je škoda budit za v trgovino...sem pa ugotovila, da so mu postale hlače 56 in 60 čisto prekratke, tako da bo treba kaj novega kupit...za poleti pa nimam pojma ali naj kupujem olbačilca št. 68 ali že 74...moram malo razmislit in pogledat, katero številko je nosila Manca, čeprav je trenutno Matic za ene mesec "večji in težji", kot je bila Manca...se vidi da je fant
Lara in Jakob vse najboljše