Mi še nič kaj pridno ne papcamo. Sem si popoldan spet črpala, pa je bilo bolj malo. Včerajšnja porcija se je nabirala 12 ur, zato pa je nateklo dobrih 180 ml, danes pa samo 50 ml
mml s flaško pa smo začeli tisti teden, ko smo ugotovili, da je Gašper premalo pridobival na teži. Pa še mastitis je bil zgleda nekaj kriv, od takrat se namreč pojavlja ta jok in kričanje. Jaz še vseeno upam, da mi ne bo zmanjkalo mleka. Če pa že, pa tudi ne bom nič mogla. Jaz sem od svojega petega dneva naprej bila na AM, pa sem danes prava klepetulja
vaney moram jaz tudi pohvalit tvoje poročne slike
triš
sem kar jokala zraven.
lusa upam, da vam bodo dnevi hitro tekli
Ko ti bo pa dolgčas, pa 'popatraj' svoji dve princeski in se pripelji na kakšno kavico
Joj, zasvojenk pa nas je že kar nekaj. Le kaj vse še bo prismojeno
IZVIRNO SPOROČILO: TRIŠ
No tako da ne boste vse govorile kako se nerade slikate vam pa jaz povem da obožujem slikanje.Če se le da se nastavim aparatu...
Jaz se tudi rada slikam, čeprav sem odkar imamo Gašperja, ponavadi na drugi strani fotoaparata.
cepljenje... pri nas ni bilo nobenih težav, razen tega, da Gašper zvečer ni hotel jesti, ne zize in ne flaške. Lahko da je bilo zgolj naključje

Na žalost pa Gašper nič več ne spi, kvečjemu manj
nana čisto nič čudna nisi na slikah. Prav luškana si
katee upam, da se bodo težave uredile
IZVIRNO SPOROČILO: karatina
IZVIRNO SPOROČILO: mml
mala pikica teoretično se lahko okus mleka spremeni nekaj dni pred nastopom M...
Ej, to pa je dobra. Kot sem pisala Mali pikici, je tudi pri nas zadnjih par dni spet ta problem pa je danes res že tretjič po porodu točno na 30-i dan prišla M .
Jaz še je nisem dobila, sem pa dva dni nazaj tukaj pisala, da se verjetno nekaj pripravlja, ker me je tako črvičilo. In danes me spet. Mogoče pa je res to razlog.
karatina bom takoj dopisala, sem res spregledala
Tako, zdaj pa gremo pankat, zadnji dni se sploh ne naspim, ker je Gašper po trikrat na noč buden, pa še čez dan noče spati. Ne vem od kje jemlje energijo

Danes pa je tako bil cel dan siten, se vidi, da je spet 'prazna' luna. No, čez 14 dni pa nas spet čaka polna in bo spet veselje