IZVIRNO SPOROČILO: obrigit
Nana midva sma jo kupla v lesnini in je full fajn.
Ja,midva tudi.Pa sem želela svetlo modro,no,bi najraje rdečo,pa moj ni hotel

(pa je tudi ni bilo na zalogi), pa je ni bilo na zalogi,midva pa sva jo nujno potrebovala,pa sva vzela t.modro in sva zadovoljna.
klepetka,daj no,si me pa nasmejala,da si se me tako predstavljala,res ne vem,od kot ti to

.Že 100 let res nisem imela tako kratkih kot zdaj,ampak kratke in rdeče

,ne,ne,to ni za mene.Ja,sicer pa imamo vsi neko predstavo o nekom,pa tudi ne vemo od kod izvira,jaz sem tebe pač videla na sliki in si te tako predstavljam.Ja,vsi pravijo,da je Luka podoben očku,meni se pa nikoli ni zdelo,a je bil Klemen tudi v začetku tudi podoben Lukecu,tako da bo že držalo,da je atijev,Lukecovi mami pa Klemen že ni podoben,ne?
Glede tvojega atija pa
Letos bom z rožami malo bolj pozna kot lani,se mi vsako leto tako mudi,da bi dala kaj na balkon,letos pa najprej pride dokončana fasada,potem pa bomo o rožicah šele razmišljali.Pridejo pa na balkone vsekakor!Brez tega pa nočem preživeti poletja.Bi bila vsa nesrečna,če rož ne bi imela na balkonu.
benika,benika,ti ti.Si nas hotela zapustiti!!Kar se tiče Jkobovega sluha,pa so hvala bogu dandanes že čudežne metode,da bo slišal kot je treba,sicer pa je seveda 50%bolje kot 0.Ti pa povem,da smo v naši družini vse ženske "obdarjene" s tem,da slabše slišimo na eno uho,najhuje pa je prizadelo mojo teto in sestrično,ki zdaj pri 33 letih že dobre 3 leta nosi slušni aparat.Pa kaj hočemo,ravno tako jima je lepo,se niti ne opazi.
Da boš pa teta...ja,to sem pa že prebrala nekje.Čestitke!!
Klemen se že zabava v svojem igralnem centru,sem res vesela,da je rad tam,tako lahko kaj dodatnega naredim(npr.visim na RR

).
Evo,toliko za dobro jutro,kličejo me "dolžnosti" v kopalnici...