dan.
midva sva danes tudi potegnila v veliki postelji do 9.46, ati je itak v službi, tako da sva imela mir
sva bila že pri stari mami in staremu atu, sta ga crkljala eno uro, da sem šla jaz eno darilo zavit in v trgovino. zdaj je že pravi firbec in je okolici postal zelo zanimiv, ker se veliko smeje in "pogovarja". pa na medvedke se skoz jezi, včasih si mislim, hvalabogu, da še ne govori, ker ne vem, kaj vse bi jim povedal, ko mu pobegnejo nad lok
a je katera že kupila prenosno posteljico? jaz jo imam namen kupit (no, Anžetova stara mama jo bo, ker bo pri njih), pa ne vem, kaj bi bilo boljše...da kupim posteljico in jo kasneje prefriziram v stajico ali naj kupim stajico in jo prefriziram v posteljico. oboje se mi zdi brezveze kupit
porodniška...jaz sem dobila 12€ manj kot prejšnji mesec
še nekaj me zanima...oddat moram (končno) vlogo za otroški dodatek. a je treba za 1. samo 2007 vpisat ali tudi 2006? da vem, kaj moram it iskat na davčno. a potem se samo podatki vpišejo in se pošlje na socialno ali je treba še kaj v službo odnest?
sunny, a ti si dobila otroški dodatek (vem, da si pisala, da ga najbrž ne boste dobili)? upam, da sta se z dragim pomenila
triš, obljubim, da bom naslednjič boljše volje na kavici
, tokrat so bile izredne razmere (najbrž si opazila, kako navdušeno sem govorila o svojem dragem - to ni v moji navadi) in hvalabogu so minile.
joj, koliko ste vse pridne z rožicami. jaz rajši na beom razlagala o svoji skrbi za rožice, ker me je sram
zdaj pa moram it malo pospravit, da greva potem lahko h kolegici na kavo.