martinca,saj vem,da je Triš verjetno mislila Anchiko,ampak jaz sem se pa tako nasmejala zraven,da sem mogla to napisat.
Triš,saj nisi huda,a si??Malo heca pač ne škodi...midve že veva,kajne?
Joj,Triš,še zdaj se mi smeje,kje si našla to Antracitko?
Ne morem pozabit...pa ne bit huda name.Ga bom že kdaj spet jaz pofiksala,pa se boš ti meni smejala, kot sem ga pri Žanu,ko je bil zraven računalnika,pa sem ga kar prekrstila za Lano.
Jaz se tebi včasih res nasmejem.
Upam,da se Žanu očka hitro pozdravi.
ursalara,ja,igralni center je super,Klemen res uživa v njem,si vklopi(po sreči seveda)glasbo...
lunca,za Pino in Luko pa tudi
in upam,da ni prehudo.Naj čimprej oba ozdravit.A vidva nimata več Lukeca zraven vaju v spalnici?
Triš,jaz bi tudi v bano...pa imamo samo tuš
.
mala pikica,Klemen tudi že spi od osmih,tako prakticiram zdaj nekaj dni,seveda če mi znese da ob pravi uri je,pri BB pa že spančka,če je vse po sreči.Upam,da bo Gašperju kmalu zacelilo na malem vrateku in da ga ne boli. Se mi kar smili.Ah,saj bo mamica porihtala in bo kmalu vse spet dobro.
IZVIRNO SPOROČILO: Alfabeta
No, jaz ti pošteno povem, da sem to napamet vedela, ker vem, da je tudi v vseh jogurtih "brez kalorij" in v podobnih "zdravih" zadevah.
alfabeta,zato pa jaz jem mastne jogurte in vse kar je dobro,ki ima polno kalorij...
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Sem pa danes kupila Lady po dolgem času, da malo prelistam kaj se dogaja v svetu slavnih in bogatih...
In berem " Usodno bolna Angelina Jolie" pa sem mislila bog ve kaj je narobe. In ne boste verjele nosečniška sladkorna. Mislim koliko med nami jo je imelo... Res sem se nasmejala ampak ...

Zdaj sem se pa tudi jaz nasmejala...usodno bolna,ja...Pa kaj nisi bila tudi ti tako usodno bolna,če se seveda prav spomnim...
Zdaj bo pa treba pod tuš,jutri me čaka čistilna akcija,bo babica imela Klemna in jaz se spravim generalno na okna,zdaj ko je fasada fertig,polno je pikic po oknih,že vidim,kako bom drgnila in čistila,da se bo kadilo...res mi ni,pa mi bo moglo biti.
Lepo noč in se beremo.