Dan.
Naša Neja je pikico zelo dobro prenesla. Ponoči sva jo malo bolj obračala na levo stran, vendar je tudi na desni strani ni motilo. Nogica ni nič zatekla, tudi pikica se komaj vidi. Edino kar se je odločila, da pa danes ne bo dolgo spala in smo pokonci že od 7.00, samo zdaj je šla že počivat. Je pa vreme spet katastrofa in komaj čakam, da mine april. Nujno rabim malo
Za nazaj sem vas kar prebrala, vendar ful preveč čvekamo, da bi se mi zdaj dalo odgovarjat. Bom povedala tisto kar se spomnim.
Za poletje sem jaz vse kupovala št. 74, ker zdaj že nosimo št. 68. Sem pa v Supernovi mislim, da v vsaki otroški trgovini kupila vsaj eno stvar. Se mi je res trgalo.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
sunny: super, da si se pozdravila! Sedaj pa ostani zdrava!!!
Yes sir!
Saj mi je tole stanje veliko bolj všeč, kot tisto, tako da mislim, da me ni treba veliko prepričavat. Upam, da se nikoli več ne ponovi, ker mi je bruhanje največja muka na tem svetu.
Vse tako lepo

, tako da vidim, da bo tudi pri nas treba stopit v akcijo. Hvala bogu jih je malo, so pa zato extra velika, ampak se tudi hitro spucajo. Največ časa mi vzamejo zunanje žaluzije

.
katee ful maš lep avatar (jaz pri vsaki opazim, ko je nov, vendar ne pohvalim vsake posebaj, tole je zdaj izjemoma

).
Alfabeta koliko sta se sedaj zredili?
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
Sem pa ravno danes slišala od znanke ki hodi v 1.letnik srednje šole,da si punce zdaj delajo zelene pramene,da je baje ful moderno.
Se grem pa že raje s

od
katee valjat po travi.
To nam vračajo, ker oni ne morejo k nam s staro osebno.
Aljaž
, da krčki čimprej minejo.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
nana, mala pikica in ostale, ki ste imele CR: ali vas rana še kdaj boli? Mene na trenutke ful zaboli, ampak bolj površinsko. Ta bolečina že v naslednjem trenutku izgine; kot da bi me špikalo v rani. Ima katera podobne bolečine?
Moja prijateljica je imela CR novembra 2006, pa jo rana še danes boli. Ji je G rekla, da jo bo to celo življenje bolelo. Katastrofa.
klepetka tudi naša Neja se še ne kotali v vse strani. Se mi zdi, da sta si najini pupi zdaj vzeli čas zase, če sta že v trebuhu tako galopirali.

Se bosta pa tudi onidve še prehitro obračali.
IZVIRNO SPOROČILO: klepetka
Pa nov avatar imaš tud ti,vse ste nekam menjale .Očitno bom mogla še jaz
Skrajni čas, ker tvoj se mi zdi, je najdlje zdržal brez spremembe.
Domen in
Maruša
aurora6 midva sva tudi iz določenih virov zvedela, da najbrž vrtca ne bova dobila. Hvala bogu imamo mi obe stari mami doma in je varstvo zagotovljeno. Si pa ne predstavljam kaj bi naredila v tvojem primeru.
Bom prvo rudno kar poslala, da me računalnik ne