Našo malo nosi polna luna in je šla včeraj že ob 19.00 spat, pa se je ob 20.00 zbudila, ob 21.00 jedla in šla končno spat ob 21.30. Je pa zgleda reakcija na pikico prišla za njo, ker danes še nima apetita...včeraj je ful pridno jedla.
IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny super, da si že zdrava
Zdaj sem si pa oko prehladila. Katastrofa.
IZVIRNO SPOROČILO: katee
IZVIRNO SPOROČILO: Lunca1
Katee meni je pa fizioterapevtka rekla, da moram za bolečine križa okrepit trebušne mišice.
Če krepiš samo trebušne mišice, potegne telo naprej in s tem se križ in hrbtenica raztegujejo in pride do bolečine. Če pa krepiš hrbet, to lepo uravnaš. Na splošno pa imamo trebušne mišice močnejše, zato je potrebno izvajati krepilne vaje za hrbtne mišice. Upam, da sem razumljivo napisala.
katee jaz sem bila pred leti, ko sem še trenirala, pri dr. Peharcu v Puli in on je tudi dajal ful povdarek na trebušne mišice. Njega je samo zanimalo, če lahko dvignem noge recimo 10-15 cm od tal in potem sem morala dvignit še trup. Meni ni bilo to nič posebnega, sem naredila brez problema, da bi kasneje zvedela, da Brigita Bukovec tega ni mogla takrat naredit.

Ves čas je govoril, da brez trebušnih mišic ni nič, tako da

Je pa tip strašni strokovnjak svetovnega formata, otroped ampak se je zdaj specializiral za težave stopal...mislim. Jaz sem šla k njemu, ker se mi je zaskočil meniskus in mi ga je tip nazaj naravnal, tako da ni bilo treba na operacijo. Pri njem sem še bila nekaj časa na fizioterapiji...sem mislila, da me bo pobralo, pa sem bila super pripravljena takrat. 10 dni kasneje sem skočila normo za EP, ostali dr. pa so me skoraj poslali na operacijo. Je pa bil tip reprezentančni zdravnik rokometne reprezentance Hrvaške, vsi največji športniki od Ivaniševiča, Petroviča, Kukoča...vsi so bili pri njem.
IZVIRNO SPOROČILO: nana35
ursulina,danes sem gledala tvoje uhane in zapestnice,pa verižice v Mullerju,lepe izdelke imate,ni kaj.Všeč mi je,ko bo več časa,si kaj izberem!!
A to so tisti uhani, ki so na takih vrtečih stojalih?
Ajda
za pridobljene gramčke.
nana35 ja ta igralni center kupujemo, zgleda vsi.
katee pri nas je tudi sonček, vendar tako piha, da nas bo odneslo.
nana35 jaz sem pred Nejo orbitrek gonila vsak dan po 60 minut ali pa celo več. Sem bila potem za ožet.