Sem čisto out iz tukajšnjega dogajanja, ker me dva dneva ni bilo...se mroam prebiti čez vaše pridno čvekanje
, da bom lahko malo pokomentirala...do takrat pa samo kratko poročilo z našega konca
Pri nas je pa danes vse po starem...kar pomeni Manca v varstvu, midva z Maticem pa doma. Manca je zjutraj imela sicer sto in en razlog, da ne bi šla in da je doma boljše, ampak kaj hudo pa ni komplicirala. No po tem, ko sem jo odpeljala k varuški, sva imela pa z Maticem možnost it v šoping ali pa domov in na sprehod in sva se glede na vremensko napoved odločila za sprehajanje in je bilo prav super
. Sicer imam prav nesramen musklfiber v stegenskih mišicah od včerajšnjega "guganja" v Tivoliju, ampak sprehod je prav pasala.
Včeraj smo šli pa v Tivoli, ker je bilo po dooooooolgem času končno spet lepo vreme, najprej je morala Manca poskusiti vse tobogane, plezala in gugalnice, kjer sem morala sodelovati tudi jaz (saj veste tiste guge za dva, ko je enkrat eden v zraku drugič drugi...no te so krasen trening za kvadricepse
), no po tem je pa pred čolnarno bil še trampolin, tako da se je še tam naskakala in je bila tako utrujena, da je samo padla v posteljo in sva jo morala popoldan ob 16. budit, da smo šli še v mesto, kjer je spet tekala in se vozila po toboganu...skratka športna nedelja
. Ponoči je imela še napad kašlja in ko sem jo prišla malo dvignit in potolažit me je poslala ven iz sobe "adijo mami, ne bova čistili noska"
. Matic je pa tričert časa v Tivoliju spal, na kavi pa je malo debatiral, po tem pa tudi lepo zaspal, skratka sploh se ne smem pritoževati, ker je tako zelo priden
Matic mi je prejle pomagal
, zdaj pa leži v ležalniku in razmišlja ali bi zaspal ali bi bil še malo buden
. Ima pa novo foro in to je da se na debelo posračka med dopoldanskim dojenjem in po tem noče več jesti, dokler ga ne previjem
sani kdaj se z Manjo ponavadi sprehajata? Midva sva bila danes namreč na sprehodu v vajinem koncu, samo nisem vedela, kakšen je vajin urnik...
Uživajte kar se le da