IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Sem se pa razjezila, ker se vedno dojiva po eno uro. Naje se v 15 minutah potem pa se z joško samo igra in me ščipa.
Se ti pridružim, pri nas je popolnoma enako, včasih traja tudi dlje. Ponoči sva ponavadi kar na najini postelji in je njej pomembno samo, da je "zizika" zunaj in, da jo ona samo voha. Ona zaspi kasneje kot jaz in na koncu sva skoraj celo noč tako. Zjutraj sem pa vsa zlomljena.

Bo treba to čimprej spremenit in jo kar navadit, da bo spala več časa v svoji posteljici.
IZVIRNO SPOROČILO: Zasanjana
Imamo pa cele drame, ko pride kopanje na vrsto. Marca popade neutolažljiv jok še predno ga položim v vodo. Postane čisto rdeč, skoraj vijoličen v obraz. Potem ga samo na hitro umijem in zavijem, da se crkljava in se lahko pomiri. Ima še katera takšne težave?
A sta se najina otroka zmenila, da bosta enake norčije zganjala?
Jaz mislim, da je pri nas glavni problem, da jo moram prej nahranit in bo potem ok. Jaz sem ji kupila čebriček in jo takrat, ko je ful pokakana kar umijem in se mi zdi, da ji počasi kar ugaja. Kopali se bova spet jutri in bom videla kako bo, upam na najbolje.
Sva se pa popoldne komaj spravili ven, ker sem jo, ko je vstala morala 3x preoblečt (je imela vedno polno plenico kakca) in se nikakor nisva mogli zrihtat. Na koncu sva bili zunaj celo uro in ji je kar pasalo. Zunaj celo brez problema vzame dudo in lepo spi. Zdaj tudi že dve uri spi. Ponoči bomo pa spet imeli fešto, še dobro, da smo na porodniški, ker bi drugače jaz guznila od zmatranosti.
katee vi pa res dobro izkoriščate tole lepo vreme, sem vam kar fouš.
kapljice zgleda, da tudi pri nas pomagajo, ker pravih krčev nimamo, upam tudi, da jih sploh ne bo.