IZVIRNO SPOROČILO: Sunny Morning
imam pa še občutek, da sem en k... mama, ker ne znam poskrbet za svojega otroka.
ah daj no ,sunymornig,tole pa sama prav dobro veš da n i res.Prav super mamica si,tako kot me vse.Je pa res ,da sem tud jaz pri maruši večkrat pomislila na kaj takega ,pa je bila dokaj nezahteven dojenček.Amapk to so hvalabogu itak samo prehodne misli
A so vaši
tudi že taki razvajenčki kot naša, ki bi se samo nosila po rokah? Sva ga že posrala ali še imava čas, da se tega rešiva?
O razvajenosti pa raje ne bi zdaj ,bi se pa dalo dobro pokomentiat
S em se pa prav nasmejala,ko si napisala ,da mora bit joška ponoči dovolj blizu ,da je za obliznit
Lunca ,tole da je v eni dojki ful več mleka imam jaz že par dni občutek,ker po parih minutah neha vleči,se mi zdi da takoj ko neha slabše teči in tako se mi zdi da nekaj mleka ostaja še not..Bojim se ,da ne bom spet mastitisa dobila,ker je bilo pred časom isto.Rezultat;mastitis
glede

;še nič ,imam šele čez 14 dni pregled,pa itak mi še curi ven po malem

.Potem bomo pa videli kako in kaj in kdaj.Aja ,glih včeraj mi je svak prijavil ,če me nič ne skrbi ,da me niso preveč zašili,ker njega je to najbolj skrbelo ,ko so njegovo ženo šivali in da je ves čas šivanja to razmišljal ,vprašati pa ni upal

.No ,mene to ne skrbi ,mojega pa očitno tud ne ,al pa vsajk pove ne
dašabina ,dobrodošla nazaj

.Zdaj pa se le čimvečkrat oglasi ,k oti bo dete dopuščalo
Jaz sem pa zdaj pospravljala Lanine oblekice ,št.50 in 56.Ja ,nosimo v glavnem 62. No,saj 50 tud ni nikol v poštev prišlo.SEm pa še pred porodom kupila ene take majhne štumfke ,ki jih ni imela nikol obute ,ekr so ji bile že v štartu premajhne.So pa res tako majhn ,da bi bili verjetno še Manji od Sani premajhne.Amap ksi kar ne morem predstavljat ,da MAnja nosi 44 št. al kolk si že enkar ti ,sani1 ,napisala.