IZVIRNO SPOROČILO: vaney
sunny, a ti namensko ne dojiš in si črpaš ali imaš kakšne probleme? kako pa to laufa, a si pred vsakim obrokom črpaš in ji daješ ali kar vmes in daš v hladilnik? jaz sem si par dni črpala iz leve dojke, ker mi jo je preveč poškodovala in je po 3 dneh količina mleka drastično padla. Tebi se še dela ob črpanju?
Jaz sem si začela črpat, ker je premalo vlekla...posledično je bila ves čas lačna...ponavadi je pa zelo hitro zaspala. Že v P je bila na dodatku, ker je narobe vlekla dva dni in posledično potem ni bilo mleka...ona pa jokala kot zmešana. Ko sva prišli domov sem poskušala, vendar se mi zdi "kruto" otroka imet lačnega, ker ni dovolj mleka in sem se že v P sprijaznila, da bomo dodajali in da pač ne bom polno dojila. Zdaj si črpam, vendar ga ni veliko in ji več ali manj na dodatku, moje mleko dobi za posladek. Kaj čmo smo pač različni in mislim, da je bolje, da pravi čas ugotoviš, da je otrok lačen in mu daš dodatek, kot pa da za vsako ceno dojiš. Vsaka mamica se odloči po svoje in jaz sem se odločila tako kot se pač sem.
katee Neja se ti zahvaljuje za

glede kakanja.

Še vedno vztraja in največje drekce pekce dela pri nočnem hranjenju. Danes sva se spet previjali, pa še med previjanjem kakali. Sem prav vesela, da se je to malo popravilo. Jo pa še vedno napenja, večinoma dopoldne, in potem joka dokler se ne pokaka ali pa vsaj prdne. So bogi ti otročički, imajo toliko prebavnih problemov.
krčkov za enkrat še nimamo. Smo zelo pridni kar se tiče dodajanja kaplic (
nana35 še enkrat hvala

). Upam, da pravih krčkov tudi ne bomo imeli.
Evo vmes mi je pristala na rokah. Prvič tipkava skupaj.
ursalara ne sekiraj se zaradi mleka. Pupika bo lepo zrasla tudi na dodatku. Te pa veselo sledimo kar se mleka tiče.