IZVIRNO SPOROČILO: mml
sunny povsem možno je, da imaš premalo mleka za takšno veliko punco kot je Neja, samo ti jo kar čim večkrat pristavljaj, pa se bosta povpraševanje in ponudba poenotila
, sicer se pa meni zdi dosti lažje tehtanje pred in po dojenju, kot pa črpanje mleka
Meni so s tehtanjem težili v P in je bilo čisto brez veze, ker se je vedno toliko premikala, da nisem mogla normalno prebrat ne pred ne po hranjenju. Črpanje mi gre veliko hitreje, pa še točno vem koliko je pojedla, tako da meni je to veliko lažje. Mogoče bi bilo drugače, če bi imele joškice števce porabe.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
sunny- koliko pa daješ ti svoji Neji za jest? Koliko mililitrov če ji daš flaško?
Jaz si najprej načrpam moje mleko, potem pa kar v to dodam še razliko umetnega. Zdaj ji dajemo med 80-100ml. Včasih poje tudi manj, včasih pa ji tudi 100ml ni dovolj. Je pa toliko "pametna", da odneha z dudanjem, ko ima dovolj. Ni tiste sorte, da bi vse pojedla potem pa bruhala.
IZVIRNO SPOROČILO: sani1
Imam pa probleme z prebavo. Nisem šla na wc že tri dni.
Se mi glih zmeša, da ne grem na WC tri dni. Ti pa ne znam svetovat glede hrane, ki bi te pregnala, ker teh problemov res nimam. Zdaj redno hodim 1x na dan in pričakujem, da se bo to še povečalo, vsaj na 2x.
Lačna pa tudi jaz nisem ne vem kako, pa se kar prisilim, da nekaj pojem. Sem že vse nosečniške kg izgubila in počasi napadam tudi tiste prednosečniške.
Smo pa 06.02. naročeni v otroški posvetovalnici. 21.01. imamo kontrolo kolkov. Se nam bo kar začelo dogajat.