IZVIRNO SPOROČILO: ursulina
Naš mali pa ima izpučšaje po trebuščku in hrbtu... če ne bo jutri bolje kličem pediatrinjo... mislite da je možno, da mu je prevroče in dobi zato izpuščaje?
Ker imam večino oblekic pliš (vsi navdušeno kupujejo lepe plišaste kompletke, ki so primerni za hudi sibirsko zimo, ne pa tole pomladno našo zimico), se mi zdi, da je preveč oblečen. Mu je kar vidno vroče in tudi na otip.
Ve oblačite striktno v dvojne rokave? Pa verjetno bombažne?
Tudi moj ŽAn Luka je imel izpuščajčke, pa je prediatrinja rekla, da so to vročični izpuščajčki. Sem ga začela oblačiti v enojno, če ima debel bodi oz. en bodi z dolgimi rokavi in enega brez rokavov, pa je bilo takoj bolje!
Piškamiška, jaz spet jokam. Res si nihče od nas ne more predstavljati, kaj ste doživljali. Sedaj moraš biti močna zavoljo sebe in nejca. On te sedaj potrebuje,

Matic pa čuva vse pod sabo! Bodi močna in drži se!!!
obrigit, lepo, da pride tvoj

domov in dqa bo končno spoznal

!
Vaney, verjamem da si bila jezna kot

na

, tudi jaz bi bila. Z vso pravico si lahko. Res ne razumem, kako je lahko rekel, da ne more biti prikovan skoz doma? Tega pač ne razumem. Kot da bi se samo tebi življenje spremenilo zaradi

in kot da si samo ti odgovorna zanj!? Upam, da bo začel drugače gledati na očetovstvo. Ker kasneje mu bo lahko žal, da ni toliko časa posvetil

. Otroci vse prehitro rastejo.
Mi smo bili pa na Bledu. Je naš mali že videl račke in labode. No, prespal jih je.
Malo je sicer pihalo, ampak ni bilo sile.
Jutri imamo posvetovalnico. Me prav zanima, koliko je zrastel. Na teži namreč ne pridobiva več toliko, kot je v prvem mesecu in pol.
Lep večer vam želim!!!